LENOVO YOGA BOOK

Osvojite revolucionarni Lenovo YogaBOOK!

21.10.2016 u 09:19

Bionic
Reading

Lenovo Hrvatska i Tportal.hr poklanjaju 2-u-1 računalo Lenovo YogaBOOK. A kako biste baš vi imali priliku uživati u tom čudu tehnologije, zaigrajte nagradni natječaj

Sudionici se prijavljuju na Natječaj objavljivanjem fotografije ili ilustracije koja asocira na atmosferu ili simbolizira naslov/radnju nekog od njihovih omiljenih romana. Fotografiju ili ilustraciju, uz naslov romana i ime njegova autora, te hashtage #gledamknjigu i #YogaBOOK obavezno je dodati u komentaru na postove s hashtagom #gledamknjigu objavljenje na stranicama Lenovo Hrvatska ili Kultura Tportala. Svi sudionici natječaja mogu se prijaviti neograničenim brojem sadržaja kod svake prijave dodajući po jednu novu fotografiju ili ilustraciju. Svaka prijavljena fotografija mora biti izvorni rad sudionika Natječaja.

Prijave na natječaj prihvaćaju se do 23:59 sati 12. studenog 2016. Objava pobjednika uslijedit će najkasnije 15. studenog 2016. Ovaj natječaj odigrava se u sklopu projekta književne nagrade tportala koja će u studenome biti dodijeljena autoru ili autorici najboljeg hrvatskog romana.

Nagrada za najbolju prijavljenu fotografiju/ilustraciju je 2-u-1 računalo Lenovo Yoga BOOK. Među odabranim radovima nagrada će biti dodijeljena na temelju odluke žirija koja će se na zasnivati na sljedećim kriterijima: 1. originalnosti prijavljene ideje 2. kvalitete prijavljene fotografije 3. intenzitet reakcije publike na društvenim mrežama.

Pravila su ovdje, a sve ostalo na www.lenovo.hr

Yoga Book je najrevolucionarniji proizvod u Lenovo paleti, a i puno šire. Yoga Book redefinira pojam 2-u-1 računala, daje potpuno novi smisao pojmu – tablet, dok je istovremeno i maleni, ultra-laki i ultra-korisni, priručni laptop, bilo u Windows ili Android verziji.

Yoga Book ima oblik laptopa od 10.1“, težine 690 g, debljine 4 mm kad je otvoren, odnosno 9 kad je zatvoren. Izvana je upadljivo kompaktan, sa sad već legendarnom yoga-šarkom koja mu osigurava stabilno otvaranje pod svim zamislivim kutovima od 0° do 360°.

Ono što se nalazi na drugoj strani u Lenovu su nazvali Creative Pad. Na njemu će se, na zahtjev, poželite li tipkati, prikazati HALO tipkovnica softverski tako optimizirana da automatski dovršava i ispravlja vaše tipkanje, pomažući vam da radite brzo i točno.

Uz Yoga Book dolazi i staylus, Real Pen Staylus ili 'Prava Olovka'. Riječ je o olovci kojom možete pisati i crtati po aktivnoj crnoj ploči za pisanje, ali jednako tako i po papiru naslonjenom na nju. Pri tome se tekst, skica ili crtež istovremeno, digitaliziranim, pojavljuju i na ekranu. Govorimo o uređaju koji je zapravo teško opisati riječima, u što ćete se sami najbolje uvjeriti posjetite li www.lenovo.hr/yoga