Kulturmiks STUDENTSKI CENTAR

Prijave za Dane hrvatskog filma još par dana

  • Autor: M. P.
  • 4.2.2010 14:18:06
  • 4.2.2010 14:05:36

Prijave za 19. dane hrvatskog filma, koji će se ove godine održavati od 6. do 10. travnja u prostorima Studentskog centra, traju još do 8. veljače


Svake godine prikazuje se i vrednuje jednogodišnja domaća filmska produkcija čiji program konkurencije podrazumijeva razne filmske vrste i rodove. Ovogodišnji programski selektori su: Ivan Salaj za igrani film, Jakov Kosanović za dokumentarni film, Hrvoje Turković za animirani, Ana Husman za eksperimentalni film te Arsen Oremović za glazbene i namjenske spotove.

Ovogodišnji, 19. dani hrvatskog filma bit će predstavljeni u novom ruhu, kreativno zreliji, otvoreniji, osmišljeni kao jedinstvena platforma za okupljanje i druženje filmskih djelatnika, filmofila te ljubitelja dobre zabave. Uz glavni program konkurencije koji će javnosti ponuditi najnovije uratke mnogih već višestruko dokazanih domaćih autora, ali i najbolje od onih koji tek dolaze, posjetitelji će moći sudjelovati i u bogatom popratnom programu koji će ove godine uključivati radionice, forume, prezentacije i koncerte.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još