NAGRADNJAČA

Tko je osvojio DVD Davida Ickea

10.12.2009 u 12:12

Bionic
Reading

Prvi od dvaju dijelova snimke devetosatnog predavanja Davida Ickea, održanog u svibnju pred rasprodanom dvoranom zagrebačkog Kina SC odnedavno je u prodaji! Produkciju zajednički potpisuju Kontrafilm i Discovery Film & Video, a tportal.hr ovom prilikom nagrađuje najbrže čitatelje dvama DVD-ima

David Icke jedan je od najpopularnijih istraživača urota te je uz Jordana Maxwella i Ericha Von Danikena jedan od rijetkih autora ove discipline koji se uspio nametnuti kao dio opće kulture urbane populacije širom svijeta. Jedan od razloga Ickeove popularnosti, sasvim su sigurno njegove iznimne prezentacijske vještine, ali i pomno pripremljen materijal koji izlaže. Jedna od njegovih najpoznatijih teza, koja ga je učinila istovremeno slavnim i ismijavanim, jest teza o hibridnim krvnim lozama izvanzemaljskog porijekla koje vladaju svijetom. Iako isprva zvuči kao znanstvena fantastika, a u destiliranom obliku čak šokantno, onaj tko ima strpljenja, ali i hrabrosti saslušati Ickeovu argumentaciju, neće ostati ravnodušan. Naime, Icke je sve samo ne površan.

U svom zagrebačkom nastupu, Icke je izložio presjek čitavog svog opusa, ali i komentar nekih aktualnih događanja na lokalnoj i regionalnoj sceni. Iznimno bogatstvo i opseg tema koje obrađuje iziskuju maratonsko trajanje i golemu količinu energije koje mu ne manjka.

Integralna snimka predavanja bit će objavljena u dva nastavka, od kojih je prvi izišao početkom prosinca, a drugi će u prodaji biti već početkom iduće godine.

DVD izdanje 'David Icke - Megasession Zagreb 2009.' prvo je takvo izdanje Davida Ickea na hrvatskom tržištu, a dostupno će biti u svim knjižarama, prodajnim mjestima Tisak media, specijaliziranim CD i DVD prodavaonicama te trgovačkom centrima po cijeni od 99,99 kuna za svaki od ukupno dva diska.

DVD su osvojili:

Filip Polović
Petra Holiček

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.