JIMMY CARR

Proslavljeno ime stand-up scene ponovno u Zagrebu

27.04.2016 u 16:56

Bionic
Reading

U sklopu programa 'London Calling Comedy' ponovo u Zagreb stiže jedno proslavljeno ime svjetske stand up scene. Jimmy Carr s najnovijim programom 'Funny Business' stiže u subotu 17. rujna (početak od 19 sati) u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog

Jimmyjevi klipovi s nastupa, na Youtubeu, imaju milijunske preglede, a prošlogodišnji nastup u Lisinskom bio je rasprodan. Sve to govori u prilog činjenici da mlade internetske generacije jako vole Jimmyjev smisao za humor. Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga vole nazivati komičarem koji nema dlake na jeziku, a u Lisinski se vraća s najnovijim materijalom pod nazivom 'Funny Business'.

Jimmy Carr stalno je na televiziji (prošle godine je vodio treću sezonu serije '10 O’Clock Live', petnaestu seriju '8 Out of 10 Cats' i specijalnu epizodu Big Fat Quiz i 8 Out of 10 Cats Does Countdown). Zapravo, često ga opisuju kao 'najmarljivijeg komičara', a to ruku na srce i nije impresivno. Kao da kažete 'najviši patuljak' ili 'najrastrošniji Škot'.

Nastupi uživo su ono u čemu je Jimmy najbolji. Njegovi dosadašnji uspjesi uključuju nagradu British Comedy za 'najbolju stand up turnejui nominaciju za nagradu Perrier. Na pozornici je još smješniji i razuzdaniji, a 'Funny Business' je njegov potpuno novi stand up show.

Preko milijun i pol ljudi vidjelo je Jimmyja uživo i njegova nova turneja prikazana je više od 200 puta u Britaniji od travnja 2014. do studenog 2015. A sada je red da se uz novi materijal nasmije i ostatak svijeta! Dođite zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće jer Jimmy Carr nema dlake na jeziku.

ULAZNICE
Potražite ih u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13), na blagajni dvorane Lisinski, te prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr i eventim.hr

Cijene ulaznica: 120 / 170 / 220 kuna

Više o dolasku Jimmyja Carra saznajte na facebooku organizatora: Aquarius Records ili London.Calling.Club .

426106,422505,416963,406514