STJECANJE PRAKTIČNOG ISKUSTVA

Lauba - Kuća za ljude i umjetnost traži nove volontere!

05.01.2015 u 13:13

Bionic
Reading

Program je namijenjen mladim ljudima različitih struka i različitih interesa koji su ili već završili studij ili još uvijek studiraju. Za volontiranje se mogu prijaviti svi zainteresirani, a cilj je stvoriti tim ljudi koji dolaze iz različitih područja: povijesti umjetnosti, likovnih umjetnosti, dizajna, arhitekture, filozofije, sociologije, pedagogije, komunikologije, režije, snimanja i ekonomije te se svakome nudi i odabir zadataka prema vlastitim interesima

Program volontiranja u jedinstvenom prostoru Laube pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva. Zainteresirani se mogu prijaviti do 25. siječnja 2015. godine.

Program traje tri mjeseca i uključuje: pripremu izložbenog prostora prije otvaranja, čuvanje umjetnina, vodstva, uređivanje društvenih mreža i web-stranice, odnose s javnošću, vođenje kreativnih radionica za djecu i sudjelovanje u postavljanju izložbi.

Radno vrijeme Laube je od 14 do 22 sata tijekom tjedna, subotom od 11 do 22 sata. Nedjeljom je Lauba zatvorena.

Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je tri do četiri puta tjedno po četiri sata dnevno. Svaki sudionik radi u jednoj od dvije smjene, ovisno o unaprijed dogovorenom rasporedu.

Sve započinje uvodnim sastankom dana 28. siječnja 2015. i potpisivanjem volonterskog ugovora na tri mjeseca. Prvih tjedan dana novi volonteri će raditi u smjeni s iskusnim volonterima iz prošlog ciklusa te će s njima proći jedan dio edukacije. Nakon uspješno završenog programa volontiranja, volonteri će dobiti certifikate o volontiranju i preporuke.

Na Laubinim službenim stranicama provjerite što sve prijava mora sadržavati

Objava rezultata je 27. siječnja 2015. godine.