'BOŽIĆ U PINGVINGRADU'

Interaktivna predstava o snazi riječi

19.12.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Laboratorij zabave poziva na božićnu predstavu 'Božić u Pingvingradu' 23. prosinca s početkom u 18 sati, tijekom koje će djeca naučiti čarobnu riječ zaslužnu za otvaranje svih vrata

Laboratorij zabave studio za igru, zabavu i smijeh Trnjanska cesta 3, iza Lisinskog), najavljuje simpatičnu interaktivnu priču o mladoj pingvinki koja odbija poslušnost.

Nakon što ne posluša ni policiju, ni Vrhovni sud, ni kralja pa ni samog Djeda Božićnjaka, nastane veliki skandal. No onda se Djed Božićnjak dosjeti čarobne riječi koja otvara sva vrata. Nakon toga, pingvinka rado posluša te na kraju, baš kao i sva djeca koja će sudjelovati u predstavi, dobije poklon za Božić. Provjerite koja je to čarobna riječ!

'Moralna poruka priče 'Božić u Pingvingradu' je ta da su najjednostavnije stvari kao što su riječi one koje imaju snagu mijenjati odnose među ljudima. Izgovorena riječ je bitna i ako je prava, donosi radost i zajedništvo', objašnjavaju Ana Grzunov i Dijana Zorić, osnivačice i izvođačice iz Laboratorija zabave

Ulaz na predstavu je 30 kuna i poželjna je prijava (na adresu: laboratorij.zabave@gmail.com) kako bi organizatori mogli osigurati dovoljno slatkih poklončića.