PISMO JASMILE ŽBANIĆ

'Milanovićev obilazak kao znak da Hrvatska stoji iza vladajuće strukture'

11.02.2014 u 12:58

Bionic
Reading

Redateljica Jasmila Žbanić je na svom Facebooku objavila otvoreno pismo upućeno građanima Hrvatske nakon što se par dana vodi žestoka rasprava oko verbalnih poruka koje je izmijenila s premijerom Hrvatske Zoranom Milanovićem. Njeno pismo prenosimo u cijelosti

U trenutku kada se u BIH, konačno - rađa sveopšta pobuna protiv vladajućih kriminalnih i korumpiranih struktura, premijer Hrvatske obilazi zapaljene kancelarije HDZ-a sa Draganom Čovićem (zapaljene su kancelarije SDA odmah u blizini) kao znak da Hrvatska stoji iza vladajuće strukture, koja je zemlju dovela do potpunog siromaštva.

Dragan Čović, Milanovićev domaćin - Za vrijeme svoje političke karijere stekao je : stan u Mostaru vrijedan 200 tisuća maraka, vikendicu od pola milijuna maraka, dva stana u Hrvatskoj vrijedna 550 tisuća maraka te automobile vrijedne 140 tisuća maraka.Kuću vrijednu 320 tisuća eura, Čovićev punac koji prima mirovinu od 300 maraka.

Dragan Čović je prije rata bio komunist, zaposlen u Mostarskom sokolu gdje je do 92 servisirao avione JNA koji su napadali Hrvatsku, da bi kasnije postao veliki Hrvat , vjernik i zaštitnik interesa Hrvatskog naroda.

Svi predstavnici Hrvatske ili bilo koje druge zemlje koji koriste socijalnu pobunu građana za svoje interese i produbljuju podjele u BIH : Moraju shvatiti da ce izazvati bijes !

BIH se nalazi u važnom trenutku kada su građani rekli NE godinama pljačke i pokušavaju izgraditi pravednije društvo.

Sve građane Hrvatske molim da nas podržite jer je borba protiv nepravednog sistema u kojem manjina živi odlično, a većina loše, naša zajednička borba.

S poštovanjem,
Jasmila Žbanić


314962,314858,314684,314947