Kulturmiks 'UMJETNOST NA ULICE'

Posljednja izložba u CIC-u

  • Autor: S.F.
  • 29.11.2008 7:52:03
  • 19.11.2008 16:00:00

Izložba fotografija nazvana 'Umjetnost na ulice 2008' postavljena je u Cirkuskom informacijskom centru u Preradovićevoj 34

Fotografije prate istoimeni listopadski projekt Male performerske scene u kojem su se na Cvjetnom trgu u 11 dana predstavili autori 33 predstave, performansa ili drukčije kategoriziranih izvedbenih programa. Fotografije su nastale u sklopu radionice koju je vodio francuski fotografski nomad Jean-Pierre Estournet, te ih, uz njega, potpisuje i troje polaznika: Nassib El Khoury (Libija), Jasna Ozimec i Ivan Đurkin (Hrvatska).

Izložba ostaje otvorena do 28. studenoga, kad se i službeno zatvara prostor Cirkuskog informacijskog centra u Preradovićevoj 34. U Cirkuskom informacijskom centru u prvih je 20 mjeseci njegova postojanja organizirano devet izložbi, 133 ulične predstave, dva Festivala novog cirkusa, jedna Plesna štafeta te devet radioničkih programa, a čitaonicu i medijateku koristili su domaći i strani programatori i šira javnost. Udruga Mala performerska scena nastavit će svoj aktivni rad na produkciji i promociji cirkusa i street arta i u budućnosti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još