Kulturmiks ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

Ne propustite Filharmonijski bal

  • Autor: tportal.hr
  • 19.12.2011 15:14:36
  • 19.12.2011 14:58:54

Kao nekad u zlatnome Beču, podignite čašu pjenušavog šampanjca i nazdravite dolasku Nove 2012. godine - u četvrtak 29.12. u 20 sati u dvorani Lisinski na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će jedan od 0bez sumnje najsjajnijih promicatelja glazbe obitelji Strauss danas' (Gramophone, London) - slavni bečki maestro Peter Guth.

Poznati dirigent i violinist već više od trideset godina u Beču vodi vlastiti Strauss festivalski orkestar, a njegove izvedbe i snimke glazbe obitelji Strauss proslavile su ga širom svijeta od Europe do Japana. Redovito surađuje s mnogim slavnim orkestrima od Kraljevske londonske filharmonije do NHK tokijskog simfonijskog orkestra, a za velike zasluge u glazbi godine 2006. odlikovan je Zlatnim odličjem Grada Beča.

Koncert se održava u sklopu Dana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a iz Zagrebačke filharmonije pozivaju da što prije osigurate svoje ulaznice na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na www.ulaznice.hr, jer do 16. prosinca možete iskoristiti niže cijene od 170 i 220 kuna.

Uživajte u glazbi dinastije Strauss, zaplešite novogodišnji ples nakon koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i doživite 'bezbroj novogodišnjih glazbenih doživljaja' - Samo na Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više