TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 14.12.

17.01.2012 u 12:44

Bionic
Reading

Za danas smo vam pripremili Rosal poklon paket, Shiseido maskaru, knjige u izdanju Profila i Frakture, CD-e u izdanju Aquarius Recordsa i Universal Musica, sušilo za kosu Braun, slikovnice, Payot Esssential Travel Kit, Dove poklon pakete te muški šal Ben Sherman.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 14 do 15 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 15. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa je pripremila poklon paket Rosala koji sadrži dnevnu i noćnu kremu te tonik i gel za čišćenje lica.

Rosal Hydro Fresh
Djevojke u dvadesetima od sada mogu biti lijepe i njegovane u svakom trenutku! Za dubinsku hidrataciju mlade kože pobrinula se nova linija Rosal Hydro Fresh koja svojim aktivnim sastojcima dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu. Bogata formulacija sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj.

Dnevna krema Hydro Fresh
HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
EKSTRAKT PASIFLORE - sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj
UV zaštita/SPF 10 – štiti kožu od štetnih sunčevih zraka

Noćna krema Hydro Fresh
HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
ULJE NOĆURKA - poboljšava elastičnost, hrani i njeguje kožu te daje potrebnu hidrataciju
Osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju

Everet je ovoga puta pripremio Shiseido Perfect Mascaru Definite Volume

Maskara za izniman volumen trepavica.

Iz Profila nam dolazi knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu'.

Siski Green, 'Kako ga zaluditi u krevetu'

Siski Green godinama prikuplja najerotičnije muške misli i najskrivenije tajne iz intimnog života jačeg spola te odgovara na pitanja čitatelja časopisa Men's Health. Na temelju takvog iskustva napisala je poticajan, inspirativan i praktičan vodič za veće uživanje u ljubavnom životu, koji nudi jednostavna rješenja za najčešće intimne probleme te ideje za nova istraživanja i pristupe. Kako napominje autorica, ovaj vodič će vas oduševiti jer ćete saznati da vašeg partnera više zanima vaš orgazam nego vlastiti, začuditi informacijom da većina muškaraca može doživjeti orgazam bez ejakulacije ili uvrijediti činjenicom da svaki drugi muškarac glumi orgazam! Ali svakako će vas potaknuti da budete samouvjerenije, kreativnije i aktivnije dok uživate u seksu. Postanite neodoljivom, istražujte njegovo tijelo, zajedno potražite položaje za seksualni uspjeh i usavršite izvedbu, poručuje Siski Green i obećaje – uz ispravan postupak, imat ćete onoliko seksa koliko želite i s muškarcem s kojim želite.

Aquarius Records vam poklanja po dva CD-a Sandre Bagarić i Darka Domitrovića, 'Adagio' te 'Urban & Hauser'.

Sandra Bagarić & Darko Domitrović, 'Adagio'
Sakralnim albumom 'Adagio' sopranistica Sandra Bagarić predstavlja se kroz repertoar crkvenih klasika, posvećen njenoj profesorici Ljiljani Molnar Talajić. Iako profesorice Talajić nema već tri i pol godine Sandra je osjećala da joj duguje posebnu posvetu za sve ono što joj je na nju prenijela ne samo kao učiteljica pjevanja, već i kao savjetnica i prijateljica. U većini slučajeva Sandrinu karijeru karakteriziraju koketne i vrckave ulove primarno vezane uz operetu i mjuzikl, a ono što je profesorica Talajić vidjela je jedna druga Sandra. 'Sada sam sazrela, i spremna sam i za te dramske uloge u kakvima me moja profesorica oduvijek željela vidjeti,' nastavlja ona.
Još kao studentica, Sandra je zarađivala pjevajući 'Ave Mariju' u crkvi na vjenčanjima pa stoga nije iznenađenje da se na CD-u pojavljuje čak pet različitih izvedbi (Guiulio Caccini, Franz Schubert, Pietro Mascagni, J. S. Bach-Ch. Gounod, Giuseppe Verdi). Handel, Mozart, Bizet, Webber, Albinoni samo su neki od skladatelja zastupljeni na ovom izdanju koje ukupno broji 15 skladbi, a snimljeni su tijekom koncerta u svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici u prosincu 2010. godine. Klavirsku potporu Sandrinom izražajnom sopranu daje suprug Darko Domitrović, svojevremeno i umjetnički suradnik Ljiljane Molnar Talajić. 'Uvijek nastupamo zajedno, imamo mnogo zajedničkih snimki, a 'Adagio' je naš drugi zajednički CD,' pojašnjava Sandra.


Urban & Hauser
Album 'Urban & Hauser', nastao je kao rezultat druženja dvojice glazbenika i želje da se to druženje albumom produži na jedan duži period. Damir Urban i Stjepan Hauser upoznali su na jednom božićnom koncertu, a kemijom koja im se tada dogodila nagovijestili su da imaju još poprilično tema za zajedničku svirku. Iz ideje da svoje unutarnje energije kanaliziraju kroz diskografsko izdanje nastao je album 'Urban & Hauser' koji kroz devet pjesama spaja klasičnu i rock glazbu.
Ključ po kojem su odabirani naslovi bazira se uglavnom na interpretaciji velikih Urbanovih hitova, ali ne u potpunosti. Mjesto na albumu našle su i dvije pjesme koje su izvedene na tom sudbonosnom božićnom koncertu, 'Everybody hurts' koju su zajednički izveli te skladba 'Alone' Giovannija Sollima, koju je odsvirao sam Stjepan Hauser. Možda se čini čudno, ali neke od najvećih Urbanovih uspješnica koje su uvrštene na ovo izdanje nije odabrao Urban, već Hauser. Tako su se na popisu pjesama našle 'Black Tattoo', 'Moja voda', 'Kornjača', 'Mala truba' i 'Astronaut'.

Fraktura vam poklanja čak šest primjeraka knjige 'Sjena vjetra'.

'Sjena vjetra', Carlos Ruiz Zafón
Veliki svjetski i hrvatski hit, roman koji se ne smije propustiti. Ljubavni, fantastični, povijesni triler o Barceloni, o ljubavnicima, tajnama, knjigama... 'Sjena vjetra' je štivo koje se ne ispušta iz ruku.

Universal Music vam poklanja jedan album 'Anna Netrebko: Live At The Metropolitan Opera'.

'Don Giovanni' jedna je od tri opere proizašlih iz kompozitorove suradnje s jednim od najpoznatijih libretista u povijesti, Lorenzom da Ponteom, uz 'Figarov pir' i 'Cosi Fan Tutte'. Nakon veoma dobrog početka sezone prijenosa iz Metropolitana Donizettijevom rijetko izvođenom 'Annom Bolenom', u kojoj je ruska sopranistica Anna Netrebko u naslovnoj ulozi osuđene engleske kraljice pokazala zavidnu razinu vokalne discipline i suvereno vladanje scenom, kao drugi prijenos sezone najavljena je još jedna nova produkcija, ovaj put dobro znanog standarda, Mozartovog 'Don Giovannija'.

Emmezeta je pripremila sušilo za kosu Braun te  knjige za djecu 'Pahuljice padajte' i 'Sretan Božić'.


Sušilo za kosu Braun C1900 MN
snaga: 1900watt
1 dodatni nastavak
2 brzine puhanja
3 stupnja temperature


'Pahuljice padajte'
Tradicionalne zimske pjesmice uz lijepe ilustracije za dobro raspoloženje i blagdanski ugođaj.


'Sretan Božić'
Tradicionalne božićne pjesmice uz lijepe ilustracije za dobro raspoloženje i blagdanski ugođaj.

Iz Formasane nam dolaze tri paketa Payot Esssential Travel Kit za lice i kosu.

Praktični set Payot proizvoda odličan za putovanje – sadrži mlijeko za čišćenje, pilin za lice, tonik, serum za intenzivnu hidrataciju, hidratantnu kremu za lice te šampon i regenerator.

Dove poklanja tri poklon paketa.

Dove Silk poklon paket + poklon toaletna torbica
Razveselite sebe i svoje najdraže Dove blagdanskim paketima. Dove proizvodi za Vašu kožu, a za Vas poklon – toaletna torbica. Silk Glow gel-krema za tuširanje sa svojim luksuznim spojem svilenkastih njegujućih sastojaka s Nutrium Moisture™ tehnologijom te Silk antiperspirant dezodorans u spreju s 1/4 Dove hidratantne kreme i raskošnim sastojkom svile – za njegovanu, svilenkasto glatku i blistavu kožu svakog dana.

Locker je pripremio muški šal Ben Sherman.

Od uspješne glazbene scene 1960-ih pa do otvaranja novih Ben Sherman trgovina diljem svijeta, ova modna marka uspješno je nadilazila kulture i tržišta. Kao brend, Ben Sherman uvijek gleda naprijed, ali njegova prošlost vidi se u svemu što danas stvara.

Dobitnici nagrada:

Ana Marija Romić iz Zagreba (sušilo za kosu Braun)

Blaženka Miletić iz Osijeka (Rosal poklon paket i knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu')

Jasminka Grgić iz Metkovića (Shiseido Perfect Mascara Definite Volume i slikovnica 'Pahuljice padajte')

Bože Pavić iz Zagreba (šal Ben Sherman)

Ivanka Milić iz Požege (Payot Esssential Travel Kit i knjiga 'Sjena vjetra')

Stanka Renić iz Kaštel Kambelovca (CD Sandre Bagarić i Darka Domitrovića, 'Adagio' i knjiga 'Sjena vjetra')

Ira Sanja Burojević iz Siska (CD 'Anna Netrebko: Live At The Metropolitan Opera' i knjiga 'Sjena vjetra')

Anđa Božić iz Zagreba (Payot Esssential Travel Kit i knjiga 'Sjena vjetra')

Lara Marušić iz Zadra (Payot Esssential Travel Kit i slikovnica 'Sretan Božić')

Dalibor Barić iz Našica (CD Sandre Bagarić i Darka Domitrovića, 'Adagio' i Dove poklon paket)

Barbara Klobučar iz Koprivnice (Dove poklon paket i CD 'Urban & Hauser')

Marijana Žinić iz Siska (CD 'Urban & Hauser' i knjiga 'Sjena vjetra')

Lana Vuković iz Jastrebarskog (knjiga 'Sjena vjetra' i Dove poklon paket)