RAZOTKRIVANJE LJUDI-GUŠTERA

Repriza mega predavanja Davida Ickea

07.04.2009 u 09:46

Bionic
Reading

Zbog iznimnog interesa i gotovo dva mjeseca unaprijed rasprodanog predavanja najavljenog za 23. svibnja, Zagrebi! ekofestival najavio je reprizu mega predavanja Davida Ickea. Predavanje će se na istom mjestu održati idućeg dana, u nedjelju, 24. svibnja 2009. u 15 sati

David Icke, vodeći svjetski teoretičar zavjere, u Zagrebu će održati dva mega predavanja koja će trajati sedam sati. Ovog britanskog pisca i govornika, koji već puna dva desetljeća istražuje tko, što i kako doista upravlja svijetom, zagrebačka publika slušala je uživo u rujnu prošle godine na prvom izdanju Zagrebi! ekofestivala.

To je bilo njegovo prvo gostovanje u regiji jugoistočne Europe, a predavanje je izazvalo golem interes. Do danas je Icke održao samo nekoliko takvih 'megasessiona' u svijetu, jer tvrdi da 'taj tip predavanja zahtijeva publiku koja cijeni i razumije njegov istraživački rad i napore'.

U višesatnom izlaganju David Icke će zagrebačkoj publici govoriti o događajima i temama koje su proteklih mjeseci zaokupljale medije. Dotaknut će se pravog uzročnika financijske krize, izbora prvog Afroamerikanca za predsjednika SAD-a i stvarne uloge Baracka Obame, objasniti kako funkcionira virtualna stvarnost koju držimo za našu jedinu stvarnost te govoriti o krvnim lozama koje ostaju stoljećima na vlasti.

Prvo zagrebačko predavanje održat će se u Kinu SC 23. svibnja 2009. s početkom u 15 sati, a drugi u isto vrijeme sljedećeg dana.

Predavanje će biti simultano prevođeno, a ulaznice za reprizno mogu se kupiti od 7. travnja.

Više informacija o predavanju možete naći ovdje.