Kulturmiks NAGRADNJAČA

'Cijeli svijet je pozornica' u Tvornici

  • Autor: tportal.hr
  • 2.12.2011 11:15:13
  • 29.11.2011 10:21:03

Jedinstvena, čarobna i edukativna predstava 'Cijeli svijet je pozornica', koja je do sada oduševila mnogo školaraca i velikih, doživjet će svoje blagdansko izdanje 3. prosinca u 10:00 i u 12:45 u Tvornici kulture. A tportal.hr poklanja svojim čitateljim 2x2 ulaznice za predstavu 10 sati.

Već uigrana postava koju čine naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory, ovim vas putem pozivaju da subotu ujutro provedete s njima u najveselijem blagdanskom raspoloženju jer su vam pripremili i poklone.

Mlade generacije, ali i njihovi roditelji sve više čeznu za kvalitetnim sadržajem, koji će istovremeno biti moderan, neobičan, poučan, zabavan ali i cool! Ova je predstava sve to - promovira temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja, znanja i kontinuiranog napretka, naglašava da se upornim radom može doći do uspjeha, ističe važnost ljubavi prema obitelji i prijateljima te ljubav prema uživanju u aktivnom životu. Predstava promovira isto tako ples i pokret, a namijenjena velikima i malima. Primjer je family entertainmenta koji je u inozemstvu već jako ustaljen, a tijekom 80 minuta izvedbe djeca sudjeluju u čarolijama iluzionista te putuju svijetom otkrivajući zanimljivosti o najudaljenijim krajevima. Glavni lik predstave je naizgled jedan običan dječak za kojeg su roditelji oduvijek željeli da postane dirigent, no on s vremenom postaje iluzionist jer je samo tako mogao pronaći djevojku u koju se zaljubio.

Blagdanske izvedbe koje su vam organizatori pripremili zakazane su za subotu, 3. prosinca u 10:00 i u 12:45, a uz to što će vam darovati najljepši mogući plesno-iluzionistički doživljaj, pripremili su vam i poklon-iznenađenja koja će podijeliti Sveti Nikola.

Po dvije ulaznice za predstavu 3. prosinca u 10 sati osvojile su:

Petra Tomić
Vlasta Žugelj
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još