Kulturmiks VELIKA POTRAŽNJA

Dodatne karte za megaspektakl 'Simfonija tisuće'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.7.2011 18:28:57
  • 2.7.2011 18:21:24

Karte za glazbeni megaspektakl 'Simfonija tisuće' Gustava Mahlera Zagrebačke i Slovenske filharmonije koji će se 4. srpnja u 21 sati održati u Zagrebačkoj Areni su rasprodane. Ali zbog velikog interesa javnosti Zagrebačka filharmonija odlučila je u prodaju pustiti dodatnih 400 karata po cijeni od 50 i 90 kuna. Prodaja će biti moguća na Ulaznice.hr

Nakon 'Devete simfonije' Ludwiga van Beethovena, 'Osma simfonija' - 'Simfonija tisuće' Gustava Mahlera jedno je od bez sumnje najvelebnijih remek-djela glazbene literature. Zbog velikih izvođačkih snaga njene izvedbe su ne samo glazbeni nego i prvorazredni društveni događaji.

Zagrebačka izvedba održava se u povodu 20 godina neovisnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije te 140. obljetnice Zagrebačke filharmonije - pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića. Nastupit će više od 1100 izvođača iz Hrvatske i Slovenije, filharmonijski orkestar sastavljen od čak dvije filharmonije, više od 900 zborskih pjevača zajedno u velikom mješovitom zboru, osam prvorazrednih vokalnih solista i maestro Valerij Gergijev.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još