ZAVJERA U KINU SC

Mega predavanje Davida Ickea

19.02.2009 u 15:40

Bionic
Reading

Nakon što je u rujnu prošle godine gostovao na prvom izdanju Zagreb! Ekofestivala na Jarunu, David Icke ponovno dolazi u Zagreb gdje će održati mega predavanje u trajanju od sedam sati

Ovog britanskog pisca i govornika, koji posljednjih dvadeset godina istražuje 'tko, što i kako upravlja svijetom', je prilikom njegova prvog gostovanja dočekao izuzetan interes medija i mnogobrojna publika. Zbog brojnih poklonika Icke je odlučio ponovno posjetiti Zagreb i ovoga puta održati mega predavanje u predviđenom trajanju od sedam sati.

Jedan od najpoznatijih teoretičara zavjere do sada je održao samo nekoliko takvih megasessiona u svijetu, jer tvrdi da takav tip predavanja treba održati samo pred onima koji cijene i razumiju njegov istraživački rad. Zagreb i zagrebačka publika imat će ga prilike slušati u Kinu SC 23. svibnja 2009, s početkom u 15 sati.

U višesatnom izlaganju David Icke će govoriti o događajima i temama koji su u posljednjih nekoliko mjeseci obilježili svijet i preplavili medije. Dotaknut će se pravog uzročnika financijske krize, izbora prvog Afroamerikanca za predsjednika SAD-a i stvarne uloge Baracka Obame, objasniti kako funkcionira virtualna stvarnost koju držimo za našu jedninu stvarnost te govoriti o krvnim lozama koje ostaju stoljećima na vlasti.