KulTurist

FILMOVI U PULI

Predstavljen dječji program Pulica

Na tiskovnoj konferenciji predstavljen je bogat dječji program koji se krije iza imena Pulica, a dobili smo i iscrpne informacije o radionicama animiranog filma

Na medijskoj konferenciji koja se održala u pulskom Kinu Valli predstavljena je Pulica, dječji program 57. festivala igranog filma u Puli, a ujedno su dane i najvažnije informacije o cijeni karata i uvjetima za podizanje propusnica Prijatelj Festivala.

Producentica Festivala Tanja Miličić predstavila je bogat dječji program koji se krije iza imena Pulica. Pored već najavljenih animiranih radionica Čudnovati laboratorij Profesora Baltazara i Škola crtanog filma Zagreb filma, predstavljen je i program Dječjih matineja koje će se održavati od 10. do 16. srpnja u Kinu Valli, te program PoPularne Pulice i Crtića na Portarati.

Ulaznica za projekcije dvaju filmova u Areni ove će godine stajati 15 kuna, uz izuzetak za 20. i 24. srpnja kada će stajati 30 kuna. Cijena kompleta ulaznica za sve projekcije u Areni prodavat će se po cijeni od 120 kuna. Prijatelji festivala i ove će godine imati pravo na besplatan ulaz u Arenu; riječ je o srednjoškolcima, studentima, osobama s invaliditetom i njihovom pratnjom te umirovljenicima.


Iscrpne informacije o dječjem programu Pulica potražite na internetskoj stranici festivala.

Video

 | Još videa
Anketa  
Koji vam je najdraži i najzanimljiviji festival?