TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 6. prosinca

10.12.2010 u 10:22

Bionic
Reading

Drugi tjedan akcije 'Tportal.hr vam daje sve od sebe' donosi pregršt novih nagrada - CD-e, knjige, ulaznice za koncert, parfem, poklon pakete Gilletta, masaže, Lino tetovaže te DVD-e

Vaš zadatak je poslati kratki odgovor na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' na mail tportal@tportal.hr, a najoriginalniji i najzabavniji bit će nagrađeni.

Detalje pročitajte u pravilniku.

Menart osim što poklanja sva primjerka novog albuma Darka Rundeka vodi naše čitatelje na koncert grupe Nola, koji će se održati 10. prosinca u Tvornici kulture.

Darko Rundek, 'Plavi avion'

Album 'Plavi avion', prema mišljenju Darka Rundeka, album je namijenjen slušanju i osluškivanju, u traženju interakcije sa slušateljima. Koncept Trija omogućio je umjetnicima sinergiju kakvu je možda nemoguće postići s većim brojem izvođača, a osluškujući prvo sebe a onda druge članove Trija, Rundekova glazbena forma je postepeno dobivala svoj finalni oblik. Na albumu se nalazi dvanaest pjesama od kojih najkraća traje 3:22 a najdulja čak 18:25 minuta čime autori potvrđuju nit vodilju cijelog 'Plavog aviona', a to je da ovaj album ne služi nametanju hitova već interakciji sa slušateljem u kojoj se kristaliziraju tajanstvene i moćne pjesme 'Plavog aviona'. Trio je cjelokupni vizualni identitet knjižice albuma povjerio slikarici Ani Kolegi a grafičko oblikovanje Sanji Rocco.

Koncert grupe Nola u Tvornici kulture 10. prosinca

Grupa Nola, nakon uspješnog diskografskog povratka s albumom 'Iznad oblaka' u izdanju Menarta i osvajanja nove koncertne publike diljem Hrvatske, konačno stiže u Zagreb na svoj veliki samostalni koncert u Tvornici kuture u petak 10. prosinca. Šesteročlana skupina iz Pule, predvođena Gabrijelom Galant Jelenić, pjevačicom iznimnih vokalnih sposobnosti, i njezinim suprugom Marijanom Jelenićem, autorom glazbe i tekstova većine pjesama, na zagrebačkom će koncertu promovirati posljednji album, ali i odsvirati uspješnice iz ranijeg razdoblja. Tako će publika osim 'Iznad oblaka', 'Do kraja', 'Zauvijek', 'Bez tebe' i drugih novih pjesama imati prilike pjevati i plesati uz evergreene 'Dio tebe', 'Osmijeh' ili pak 'Grad iz snova'...

Promands i dalje nastavlja s darivanjem dvijje Kenzioki masaže u parfumeriji Sephora u Arena centru, a dodao je još i parfem Kenzo Signature

Sanjajte lijepe snove, opustite svoja čula uz nježnu masažu lica, vrata i ruku Kenzoki proizvodima. Masažu možete doživjeti u parfumeriji Sephora Arena centar od 6. do 12. prosinca 2010.
Ponedjeljak, utorak i srijeda od 15 do 21 sat
Četvrtak, petak, subota i nedjelja od 9 -do 15 sati


Kenzo Signature parfem

Snažne linije koje pretvaraju univerzalne emocije u kvalitetne mirise, snažan potpis pun senzualnosti i mekoće, cvijeće i razne vrste drva, mekane te obavijajuće note, iznenađujuće i treperavo egzotično mirisno putovanje. Za žene koje žele senzualan miris nudi izdašne cvjetne note i slatkast trag. Eksplozija cvijeća; božur i frezija na bazi sandalovine i mošusa.

Iz Frakture nam dolazi odlična i zanimljiva knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' koja će vas ostaviti bez daha.

Scarlett Thomas, 'Kraj Gospodina T. Ajne'

Igrom slučaja Ariel Manto u malom antikvarijatu pronalazi knjigu 'Kraj gospodina T. Ajne' gotovo posve zaboravljenog devetnaestostoljetnog pisca Thomasa E. Lumasa i kreće u uzbudljivu avanturu koja će promijeniti ne samo njezin svijet, nego i percepciju stvarnosti uopće. Ariel otkriva da je Lumas u knjizi opisao svojevrstan svijet umova, nematerijalnu razinu postojanja u kojoj je moguće kretati se kroz tuđe umove i čitati njihove misli i sjećanja. Taj svijet nazvao je Troposfera, ali u knjizi nedostaje jedna stranica - upravo ona koja opisuje kako se ulazi u Troposferu! Ariel kreće u potragu za tajnim znanjem i istrgnutom stranicom, no ona nije ni izbliza jedina koju zanima Lumasova Troposfera.

Iz Podravke najmlađima daruju cool Lino tetovaže.

Trusted Brand

Prema istraživanju časopisa Reader's Digest nagradu Trusted Brand 2009 u kategoriji dječja hrana dobila je Lino dječja hrana. Tako su već drugi put za redom odlučili čitatelji časopisa u Hrvatskoj koji su tijekom lipnja i srpnja ocjenjivali robne marke kojima najviše vjeruju. Priznanje je ovo kvaliteti Lino dječje hrane čiji proizvodi ne samo da su zdravi i hranjivi, nego su i ukusna poslastica svakom djetetu.

Discovery film će Vas razveseliti DVD-om romantične komedije 'Ljubav se događa', ali i potaknuti na razmišljanje DVD-om filma 'Cesta'.


'Ljubav se događa'

Burke Preston izgleda da ima sve odgovore. No tek ako pitate milijune njegovih obožavatelja koji pomamljeno čitaju njegove knjige i polaze seminare o prevladavanju straha i optimizmu. U stvarnosti, on nije tako siguran u savjete koje daje drugima jer ga je smrt supruge duboko potresla. No kada upozna ljupku cvjećaricu Eloise po prvi put ostaje bez teksta...Pitanje je hoće li si Burke dopustiti novo zaljubljivanje i tako možda čak ugroziti karijeru? A Eloise? Je li nakon serije razočarenja konačno našla pravoga?


'Cesta'

Otac i sin lutaju pustopoljinama postapokaliptične Amerike. Bez ičega svoga osim odjeće i pištolja koji ih štiti od razularenih bandi, uputili su se prema obali iako ne znaju što ih tamo čeka. Put je težak i neizvjestan.

Profil Megastore poklanja vam knjigu 'Blaga Leonarda da Vincija' koja nam daje izuzetno dojmljiv prikaz Leonardova nevjerojatnog talenta.


Matthew Landrus, 'Blaga Leonarda da Vincija'

Ova prekrasna, bogato opremljena knjiga daje uvid u najvažnije događaje u Leonardovu životu: od najranijeg djetinjstva, naukovanja u Verrochijevoj radionici u Firenci do otvaranja vlastite radionice, zatim odlazak u Milano, gdje mu je patron bio Ludovico Sforza te ponovno Firenca, potom Rim i napokon Francuska. Knjiga 'Blaga Leonarda da Vincija' donosi priču o razdoblju u kojem je Leonardo živio i stvarao, o njegovu slikarskom stilu i tehnikama te njegovim izumima u vojnom inženjerstvu, građevinskim projektima, rješenjima za kazališne scenografije, proučavanjima ljudskog tijela i njegovih proporcija, proučavanjima fizike - loma svjetlosti u lećama te njegovim izrazito preciznim izradama karata i projekata za navodnjavanje riječnim kanalima. Izmjenjuju se poglavlja o Leonardovu životu s onima o njegovim izumima i najvažnijim djelima poput Mona Lise i Posljednje večere.

Gillette je za muške čitatelje pripremio tri poklon paketa koji sadrže novi brijač Gillette Fusion Power Cool White, balzam, losion i pjenu za brijanje.

Zahvaljujući modernom dizajnu i dokazanoj tehnologiji Fusion Power, novi brijač Gillette Fusion Cool White donosi najugodnije brijanje i izvanredne rezultate čak i za osjetljivu kožu. Njegovih pet oštrica s presvlakom protiv trenja nježno prelazi preko kože, pružajući još temeljitije i ugodnije brijanje.

Odgovore na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' šaljite na tportal@tportal.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo u utorak, 7. prosinca do 12 sati.

Dobitnici:

Marija Ličina iz Krnjaka (Kenzo Signature parfem i knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne')

Moja mala drama na temu 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade:

Ponedjeljak ujutro. Komisija za nagrade se okupila.
MARCELLA: Ajde ljudi završimo i s ovom nagradnom igrom.
MIRELA: Ništa novo, svi bi htjeli mobitel. Nitko neće Miru Ungara!
TIN: Evo ja sam našao jedan zanimljiv mail. Marija Ličina iz Karlovca kaže da voli darove. Kaže da bi voljela dobiti nagradu.
MIRELA: Opa, stvarno dobar razlog. Kako se nitko drugi toga nije sjetio?!
MARCELLA: Uistinu originalno!
TIN: Definitivno originalno!
MIRELA: Mislim da je to za nagradu.
TIN: Samo da provjerim koliko je to znakova. 739, u redu je!
MARCELLA: Hm skromno, ne piše koju nagradu želi.
TIN: Stavimo je onda sa strane, dogovorit ćemo se kad pregledamo i ostale.
Marcella i Mirela se slažu i komisija vrijedno nastavlja pregledavati pristigle mailove


Sanja Živić iz Zagreba (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru)

Prije svega pozdrav. ;) Gledam malo ovu vašu nagradnu igru i baš mi se sviđa. Bez dvojbe ja bih masažuuuuu. ;) A zašto? Pa, eto nikad nisam imala čast doživjet profesionalnu masažu, bila sam osuđena na skromne tretmane dečka i frendova. Sad dečka više nema, frendove mi bed štekat (ovim putem zahvaljujem njima, pružili su šta su znali, nije da sam ni ja bolji majstor :P). Od masaže ništa, pa plizzzz, uljepšajte blagdane jednoj studentici. Unaprijed hvala. Ako mi se posreći shvatit ću to kao poklon za rođendan koji je 31.12. Za nas (ne)sretnike koji imaju samo jedan dan za proslavit dva događaja. Nemam više vremena, pa je razlogu kraj, pičim na predavanje.Uuživajte!


Luka Pavičić iz Zagreba (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru)

Zadnjih dana sam puštao bradu, da mi ugrije lice ovih hladnih dana, ali sad su najavili temperature i do 15 stupnjeva pa mi trebao neki dobar žilet da se ponovo upristojim, a ni malo masaže ili parfema, nakon brijanja, ne bi bilo naodmet. Barem do novog naleta hladnoće kada se ponovo pretvaram u jetija.


Renata Božić Lukić iz Solina (knjiga Blaga Leonarda Da Vincija)

Ja zaslužujem ovu nagradu zato što sam toliko netalentirana za pisanje ovih razloga da bi bilo čudo da na njih nekad nešto dobijem. A i baš mi se nekako sviđa ovaj Leonardo, čak sam zbog njega mislila ovo u stihovima napisati, ali mi se nekako ništa ne rimuje s -do, pa odustah. ;)

Želimir Hajdinjak iz Osijeka (Gillette poklon paket i Lino tetovaže)

I muškarci zaslužuju mali znak pažnje!


Maja Mehinagić
iz Zagreba (2 ulaznice za koncert Nole u Tvornici 10. prosinca, DVD filma 'Ljubav se događa' i Lino tetovaže)

Pa ne trebaju mi nagrad nego samo jedna nagrada. :) Kenzo Signature parfem tako da fino mirišim u ovim nadolazećim blagadanima! :)


Sandra Koroljević iz Zagreba (2 ulaznice za koncert Nole u Tvornici 10. prosinca, DVD filma 'Cesta' i Lino tetovaže)

Zašto baš ja zaslužujem nagradu? Iako sam razočarana što u prošlom krugu nisam dobila nagradu, a dala sam vam iskren i topli razlog, a vidim da su manje 'topli' razlozi dobili nagrade opet šaljem razlog :) Da razveselim ukućane, ne sebe, i očekujem nagradu iako ću opet dobiti razočarenje, ali upornost se isplati tako da ću vam do 31.12. svaki dan dok ne dobijem nagradu proslijeđivati ovaj mail, uporna i tvrdoglava JA za VAS! :O*


Gordana Petrović iz Slavonskog Broda (CD Darka Rundeka i knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne')

Usrećite me i stanjite mu novčanik! Kladila sam se s mužem da ću osvojiti ovaj parfem, ako ne dobijem ja njemu moram kupiti gajbu piva, a ako dobijem on meni kupuje Euphoriu od Calvina Kleina! U vašim sam rukama inače ću morati istresti šuške iz džepa i svaki dan ga gledati pijanoga, sve dok ne popije tu gajbu! :D


Vedran Pavić iz Kutine (CD Darka Rundeka i knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne')

Zašto baš meni poklon? Zato što imam jednu kolegicu u uredu koja mi se jako sviđa i baš mi treba neki izgovor da joj nešto poklonim. Reči ću joj: 'Dobio sam na nagradnoj igri i poklon je savršen za tebe'. Možda mi uspije, možda me počne primjećivati.


Danijel Vidović iz Kutine (Gillette poklon paket i Lino tetovaže)

Ovaj parfem bi bio idealan za moju ljubavnicu. Nema šanse da joj nešto kupim dok mi žena nadzire tekući.


Aleksandar Petrović iz Osijeka (Gillette poklon paket i Lino tetovaže)

Vi ćete ove silne mailove ko fol sve čitati, a ja cu ko fol nešto super napisati!!! I na kraju dajte meni dar da se mogu pošteno obrijati!!! Pst, neću nikome reći!!! :)

Svi dobitnici će u preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.