Književnost NOVI CRTIĆI

Umiveni Charlie Brown dostupan na internetu

  • Autor: S.F.
  • 29.11.2008 8:25:14
  • 7.11.2008 12:00:00

Charlie Brown i crtano društvance su se vratili. Dvadesetak novih epizoda kultnoga animiranog crtića od prije nekoliko dana dostupno je na internetu, a na zadovoljstvo protivnika remakeova, novi crtići vjerno prate radnju stripa 'Peanuts' iz 1964, kao i cr

Ljubitelji Charlieja Browna moći će pratiti avanture njegova društva u 20 videoisječaka u trajanju od 3 do 4 minute. Adaptacije kultnog crtanog filma rađene su u tehnici flash animacije, a Charlie, Lucy, Snoopy, Linus i ostatak ekipe sada imaju nove glasove. Iako je pri oživljavanju kultnog crtića korištena drugačija tehnika, u studiju Warner Brosa, gdje su videoisječci nastali, trudili su se zadržati štih prošlosti. Cijeli je projekt rađen u suradnji s obiteljskom zakladom preminuloga Charlesa Schulza, tvorca stripa 'Peanuts', prema kojemu je crtić i nastao, prenosi Associated Press. Udovica preminuloga Charlesa, Jannie Schulz, izjavila je da namjera web epizoda nije promijeniti, već modernizirati i ponovno oživjeti popularne likove. Schulz je nastavila da je jedna od ideja 'nove generacije djece upoznati s likovima koji su obilježili djetinjstva njihovih roditelja'.

Od prije nekoliko dana ljubitelji Charlijeva društva imaju prilike saznati nosi li Linus i dalje plavu dekicu, je li Lucy još uvijek svadljiva te skinuti nove epizode crtića sa stranica Apple's iTunesa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još