O ROMANU 'DIVLJE GODINE'

Branka Primorac otvara sezonu Razotkrivanja

24.09.2010 u 16:20

Bionic
Reading

Novi ciklus Frakturine tribine Razotkrivanje sa Srećkom Horvatom započinje gostovanjem Branke Primorac, autorice poznatog 'Maturalca' koja će 28. rujna u 19 sati u Kinu Europa predstaviti novu knjigu 'Divlje godine'

Roman 'Divlje godine' donosi napetu priču o životu na ulici, sitnim krađama, drogi, prostituciji, bijelom roblju te o policijskoj stvarnosti, medijima i takozvanom običnom životu u koji dobivamo uvid kroz priče tinejdžerice i inspektora.

Razgovor s novinarkom, književnicom i fotografkinjom Brankom Primorac vodit će domaćin Srećko Horvat. Rođena i školovana u Zagrebu, gdje je završila Fakultet političkih znanosti, Primorac je bila urednica Večernjakove biblioteke Najbolji hrvatski romani u dvadeset knjiga, mentorica za novinarski izraz u školi za nadarene osnovce i srednjoškolce Novigradsko proljeće i mentorica LiDraNa. Do sada je objavila niz knjiga, među kojima se ističu 'Maturalac', nagrađen nagradom Mato Lovrak, 'Mama, pazi pas!', 'Sve zbog Ane', 'Ljubavni slučaj mačka Joje', 'Moj djed astronaut te Perešin, život i smrt'.