PUTOVANJE I KNJIGE

Pravilnik natječaja Preporuči Millennium trilogiju

19.10.2009 u 11:10

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja Preporuči Millennium trilogiju

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju kratku preporuku Millennium trilogije, a o pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Seid Serdarević (Fraktura), Mija Pavliša (urednica Kulture, tportal.hr) i Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr). Dodijelit će se ukupno jedna (1) glavna nagrada i dvadeset (20) utješnih nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu tportal@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) zajedno s preporukom Millennium trilogije. Svatko ima pravo sudjelovati s maksimalno dva teksta.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 19. listopada – 24. prosinca. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 31. prosinca 2009.

4) Nagrade

Glavna nagrada je putovanje u Stockholm za dvije osobe. Smještaj u hotelu 4* za vikend 15. – 17. siječnja 2010.
Utješne nagrade su 10 knjiga „Muškarci koji mrze žene“ i 10 knjiga „Djevojka koja se igrala vatrom“.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail na tportal@tportal.hr.

Maksimalna dužina teksta je 500 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.