Novi naslovi na tportal.hr shopu

Knjige po fantastičnim cijenama do 1. prosinca

19.11.2014 u 12:02

Bionic
Reading

Samo za čitatelje tportala pripremili smo odličnu ponudu uz 10% popusta na nove hit naslove. Ove si jeseni priuštite odlično štivo, a ova posebna akcija traje do 1. prosinca

Ako vas zanimaju nove napete akcije poznatog detektiva Holea, ako želite doznati istinu o starom, zaboravljenom slučajevu ili naučiti kako kreativno kuhati uz Jamieja Olivera, vrijeme je da proučite našu odličnu ponudu knjiga.

Prepustite se napetim akcijama i šarolikim receptima


Jo Nesbo zaludio je svijet svojim napetim radnjama i odličnim stilom pisanja. Detektiv Harry Hole ponovo se vraća u Oslo čijim ulicama hara ubojica. No, ovoga su puta meta pripadnici policije, a na mjestima starih nerješenih zločina netko brutalno ubija policajce. Ako želite doznati detalje ovog nevjerojatnog i napetog romana, vrijeme je da si priuštite novi Nesbo tretman.
Knjiga koja je spojila sve prednosti trilera s vrhunskim značajkama književnosti, oduševila je čitav svijet pa će zasigurno oduševiti i vas. U trileru ' Istina o slučaju Harry Quebert' priznaje se neizmjerna ljubav, ali ne i zločin. Roman završava poukom da u životu, baš kao i u smrti, ništa nije onakvo kakvim se čini.

Kuhinja Jamieja Olivera
nikad nije bila dosadna i monotona. U svojoj novoj kuharici, naučit će vas kako da planirate kupovinu, kuhate pametno i trošite manje! Neka vaši ukućani ostanu oduševljeni novim receptima i šarolikom kuhinjom Golog kuhara.

Za sve knjigoljupce, ali i vrijedne kuhare, tportal.hr shop je pripremio super cijene novih naslova. Do 1. prosinca iskoristite 10% popusta na odabrane knjige.