NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam bestselere Dana Browna!

25.07.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Uzbudljivi bestseleri najprodavanijeg autora trilera Dana Browna, idealna su ljetna zabava! Romani Dana Browna 'Izgubljeni simbol' i 'Inferno', trenutno su u prodaji po neponovljivim akcijskim cijenama! Stoga se pobrinite da na vrijeme nabavite svoj primjerak u svim knjižarama, na kioscima, u trgovačkim centrima i poštanskim uredima.

Sve poklonike napetih romana Dana Browna obradovat će vijest da ovog ljeta na plažu mogu ponijeti romane 'Izgubljeni simbol' i 'Inferno', nevjerojatne nastavke 'Da Vincijeva koda'! Ova dva romana prate profesora simbologije Roberta Langdona na njegovim uzbudljivim putovanjima na kojima otkriva drevne misterije. Od Washingtona do Firenze, Istambula i Venecije, od američkih tajnih društava do kodova skrivenih u djelima najpoznatijih renesansnih majstora, Robert Langdon otkriva skrivene urote i drevne simbole. Njegove vratolomne pustolovine zasigurno će vas ostavit bez daha.

Izgubljeni simbol
Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman 'Izgubljeni simbol', izvanredni nastavak svjetskih bestselera 'Anđeli i demoni' i 'Da Vincijev kod', trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.
Radnja romana 'Izgubljeni simbol' smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji!

Inferno
Traži, i naći ćeš.
Te riječi odjekivale su u glavi uvaženog harvardskog profesora Roberta Langdona kad se probudio u bolničkom krevetu ne znajući gdje je ni kako je onamo dospio. Uz to, nije mogao objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog u džepu njegova sakoa.
Za život opasne prijetnje natjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratoloman bijeg Firencom, gradom muzejom na čijim su ulicama odrasli Dante, Botticelli i Michelangelo i u čijim je ateljeima buknula talijanska renesansa. Samo Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih misterija što leže ispod raskošnih povijesnih pročelja može ih spasiti od nepoznatih progonitelja.
Langdon uskoro uspijeva odgonetnuti da je uvučen u strahotan plan nezamislivih posljedica čiji je glavni akter nadahnut Danteovim Paklom, remek-djelom svjetske književnosti što nudi mračnu viziju pakla koja odjekuje još danas.
Stihovi Pakla postaju Langdonov vodič i on pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula ne bi li otkrio detalje paklenog plana… prije nego što se svijet nepovratno promijeni.

VBZ i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju tri primjerka romana 'Inferno' i tri primjerka romana 'Izgubljeni simbol'!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 1. kolovoza.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu koju knjigu žele.

Dobitnici:

Ivica Vuka Kneza (Inferno)
Sanja Živković (Inferno)
Nikola Đapić (Inferno)

Mirjana Bubalo (Izgubljeni simbol)
Anka Domazetović (Izgubljeni simbol)
Jadranka Mulković (Izgubljeni simbol)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.