ROMAN

Poklanjamo vam 'Kolibu' Williama Paula Younga

18.12.2008 u 14:00

Bionic
Reading

U izdanju naklade Ljevak izašao je Williama Paula Younga 'Koliba' a troje najsretnijih čitatelja tportala imat će priliku pročitati roman

O knjizi:

Najmlađa kćer Macka Mackenzia Missy oteta je za vrijeme obiteljskog ljetovanja. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je u nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mack jedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijenit njegov život.

U svijetu u kojem religija postaje sve nevažnija, 'Koliba' se bori sa vječnim pitanjem – gdje se nalazi Bog u svijetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo i njega.

Više informacija o knjizi pročitajte na stranici theshackbook.com

Troje čitatelja koji u dvije rečenice pošalju najzanimljivije objašnjenje zašto bi baš oni trebali pročitati Kolibu, dobit će knjigu.

Među brojnim pojašnjenjima zašto bi baš vi trebali pročitati Kolibu, odabrali smo tri, a njihovi autori imat će priliku pročitati roman.

Marijana Mičić, Zagreba

Već neko vrijeme želim pročitati Kolibu, a kako moja jača polovica nikako da 'ubere' signale, jedini način da se Koliba nađe ispod mog bora jest da je dobijem od Tportala:-)

Ivana Barić, Rijeka

Smatram da upravo ja trebam dobiti ovu knjigu jer moja mama puno čita i redovito me gnjavi prepričavajući svoje impresije. Zato ja moram pročitati ovu knjigu i zagnjaviti nju svojim impresijama!

Ivana Pejić, Vir

Na Viru je po zimi strašno pusto, moja obitelj je jedina u ulici, pa bi mi dobro došla zanimljiva knjiga za čitanje. Mi na otocima usred zime nemamo izbora, pa osim s ukućanima možemo razgovarati jedino s Bogom. Neka domaća verzija bi se zvala možda konoba (usred zime je ovdje sve pusto, pa i konobe).