AUTORICA 'P. S. VOLIM TE'

Cecelia Ahern u Zagrebu predstavlja novi roman

26.08.2009 u 09:45

Bionic
Reading

Svoj četvrti roman 'Hvala ti na uspomenama' u Zagrebu će 2. rujna predstaviti spisateljica Cecelia Ahern, domaćim čitateljima poznata po dosad objavljenim romanima 'P. S. volim te', 'Na kraju duge' i 'Da me barem možeš vidjeti'

'Hvala ti na uspomenama' ljubavna je priča o nadi, sjećanju i novom početku. Glavni lik, Joyce Conway sjeća se stvari kojih se ne bi trebala sjećati. Poznaje male popločane ulice u Parizu koje nikad nije posjetila. I svake noći sanja nepoznatu djevojčicu plave kose. Justin Hitchcock razveden je, usamljen i nemiran. Stiže u Dublin održati predavanje o umjetnosti i nagovore ga da daruje krv. Nakon mnogo vremena, to je prvo što stiže iz njegova srca. Kad Joyce izađe iz bolnice nakon strašne nesreće, dok joj se život i brak raspadaju, useljava se u kuću svojeg ostarjelog oca. Stalno je obuzima snažan osjećaj već viđenoga, a ne shvaća zašto…', priopćio je Profil, izdavač romana ove irske autorice.

Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njezin prvi roman 'P. S. volim te' bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa. Po njemu je snimljen i film s Hilary Swank u glavnoj ulozi.

Potpisivanje knjige i susret s autoricom održat će se u srijedu, 2. rujna u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, u 19.30.