Književnost BROD KNJIŽARA

Sedam tona knjiga plovi Jadranom

  • Autor: Hina
  • 22.7.2009 10:48:08
  • 22.7.2009 9:33:20

Hrvatski kulturni MasterCard Brod knjižara započeo je svoju ovogodišnju, treću po redu turneju po Jadranskoj obali od Krka do Makarske od 18. do 31. srpnja

Brod knjižara ove godine plovi sa sedam tona knjiga, s više od dvije tisuće naslova, 13 hrvatskih nakladnika i više od 50 pisaca, književnika i pjesnika koji će boraviti i biti gosti na Brodu knjižari.

Među njima su Julijana Matanović, Enes Kišević, Zlatko Gall, Ana Ugarković, Davor Rostuhar, Robert Valdec, Damir Hoyka i drugi. Tijekom turneje, oni će se družiti s ljubiteljima knjige i potpisivati svoje rukopise.

Projekt Brod knjižara koji promiče kulturu čitanja i pisanja ocijenjen je jednim od najznačajnijih kulturno-turističkih projekata na Jadranu. Njegovu vrijednost prepoznala je i kompanija MasterCard Europe kao vrijedan projekt koji je generalni pokrovitelj Broda knjižare i ove godine.

Uz autore i program koji Brod knjižara dovodi u sva turistička odredišta, povezan je program turističkih zajednica, nastupa KUD-ova, klapa, folklora, djece iz raznih udruga i svi će zajedno promicati hrvatsku kulturu, kako među domaćim tako i stranim turistima, stoji u priopćenju.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još