TRIBINA U MEGASTOREU

Jesu li se razlozi za ulazak u brak promijenili?

24.05.2012 u 15:37

Bionic
Reading

Jesu li se razlozi za ulazak u brak promijenili, što je s romantičnim brakovima i zašto su tako često polusretni ili melankolični, neka su od pitanja na koja će se tražiti odgovor u sklopu tribine 'Što čitaš kad čitaš o braku?' koja se održava večeras u 18.30 u Profil Mozaik Megastoreu

Knjiga 'Brak - strogo povjerljivo', povjesničarke Pamele Haag, povod je razmjeni mišljenja spisateljice i kolumnistice Rujane Jeger, gestalt psihologinje Zore Subotić vodećeg domaćeg seksologa Aleksandra Štulhofera o braku u 21. stoljeću.

Na večerašnjem okupljanju, koje se održava u sklopu Prvog hrvatskog festivala knjiga, bit će govora o tome jesu li se razlozi za ulazak u brak promijenili, što je s romantičnim brakovima i zašto su tako često polusretni ili melankolični, koje su tajne bračnog odnosa i kako seksualni život i monogamija u braku pronalaze zajednički jezik, je li potisnuta čežnja za promjenom dovoljan razlog za razvod i imaju li djeca danas drugačije mjesto u unutarnjem životu braka.

Možemo li u braku imati i ovce i novce, kako kaže autorica knjige 'Brak strogo povjerljivo', doznajte večeras u Profil Mozaik Megastoreu.