DRUŽENJE S AUTORICOM

Tri knjige Mirjane Krizmanić prodane u 100.000 primjeraka

15.12.2011 u 16:35

Bionic
Reading

Knjige 'Tkanje života', 'Život s različitima' i 'U ljubavi i bez nje' autorice Mirjane Krizmanić prodane su u 100.000 primjeraka. Tim povodom autorica će potpisivati knjige od 12 do 14 sati u knjižari Profil Megastore,u subotu, 17. prosinca

Psihologinja Mirjana Krizmanić u povodu prodanog stotisućitog primjerka triju knjiga 'Tkanje života', 'Život s različitima' i 'U ljubavi i bez nje' družit će se sa svojim čitateljima, govoriti o djelima i potpisivati ih. 'Tkanje života' jedna je od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, a u njoj autorica piše o osvještavanju stvari ključnih za stvaranje osnove održavanja psihološkog zdravlja.

Mirjana Krizmanić u protekle dvije godine izdala je nekoliko knjiga u kojima se bavi različitim pitanjima i problemima iz svakodnevice. Najveći uspjeh postigla je upravo knjigom 'Tkanje života', a tu su i 'Život s različitima' i zadnja knjiga 'U ljubavi i bez nje' koja govori o ljubavnim i intimnim odnosima.

Svi posjetitelji imat će priliku upoznati autoricu, istražiti razloge popularnosti njezinih izdanja te dobiti poklon uz knjigu.