BOŽIĆNO IZDANJE

Sajam dobre knjige sa sniženjima do 80 posto

08.12.2011 u 14:32

Bionic
Reading

Ljubitelji glazbe i književnosti ponovno će imati prilike obogatiti svoje kućne zbirke knjiga i CD-a, na božićnom Sajmu dobre knjige & multimedije koji će se održati u Tvornici kulture u Zagrebu od 9. do 13. prosinca

Posjetitelji će imati prilike kupiti izdanja Planetopije, 24 sata, Večernjeg lista, Rockmarka, Dvostruke Duge, Veble commercea, Škorpiona, Školske knjige, Miša, Staneka te diskografa Dancing Beara, Dallasa i Croatia Recordsa.

Bit će ponuđeno više od 10.000 naslova uz popuste do 80 posto. Među ostalim, u ponudi će se naći najveći beletristički hitovi poput 'Kolibe' Wiliama P. Younga, 'Čuda u Poskokovoj Dragi ' Ante Tomića, romani Miljenka Jergovića, svjetski bestseleri 'Angelologija' Danielle Trussoni i 'Vrijeme anđela' Anne Rice, 'Četverostani radni tjedan' i 'J*** mi se' te veliki izbor knjiga za djecu i slikovnica, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, stručne literature, informatičkih i medicinskih udžbenika.

U sklopu božićnog Sajma bit će održana Noć knjiga u ponedjeljak, 12. prosinca, kada će posjetitelji imati prilike sudjelovati u trampi knjiga od 18 do 22 sata i razmijeniti svoje stare naslove za neke nove ili pronaći željene knjige.

Sajam zatvara Božićni party 13. prosinca u malom pogonu Tvornice uz Brunu Šimlešu, Meritu Arslani, Srećka Horvata, Hrvoja Šalkovića, koji će trajati od 19 do 21 sat.

Sve koji doniraju svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska očekuju nagradna iznenađenja.