Književnost POSLOVNA KOMUNIKACIJA

Prelistajte Coca-Colin jezični priručnik

  • Autor: tportal.hr
  • 2.12.2011 14:45:18
  • 2.12.2011 14:18:05

Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska, namijenjen svima koji prakticiraju poslovnu komunikaciju, predstavljen je javnosti te je odsada dostupan na internetu

Jezični priručnik Coca-Cole HBC Hrvatska dostupan je na internetskim stranicama Priručnik.hr te na stranicama Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj, kojemu ga je tvrtka predala na uporabu.

Kako ističu iz Coca-Cole HBC, priručnik su odlučili učiniti svima dostupnim zbog brojnih upita koje su primili nakon njegova izdavanja. Primjerke priručnika zatražili su fakulteti i obrazovne ustanove, tvrtke, državne institucije i pojedinci.

U Hrvatskoj dosad nije bilo specijaliziranoga poslovnog priručnika koji rješava najčešće nedoumice i predlaže jezična rješenja poslovnim ljudima, a u Coca-Colinu priručniku napisana su na prilično jednostavan način kroz primjere.

Priručnik su predstavili njegovi autori Lana Hudeček, znanstvena savjetnica iz Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Maja Matković, dugogodišnja voditeljica lektora i redaktora u Večernjemu listu, i Igor Ćutuk, voditelj odnosa s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još