SAJAM KNJIGA

Osvojite knjigu 'Što djeca uistinu vole jesti' - dobitnici

09.05.2011 u 14:53

Bionic
Reading

Izdavačka kuća V.B.Z. vas poziva na veliki sajam knjiga 'Sunčani dani s knjigom'. Sajam će se održati od 10. do 14. svibnja od 9 do 21 sat na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. Posjetitelje očekuje više od 400 naslova i popusti preko 80 posto za cijelu obitelj! Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima tri primjerka knjige 'Što djeca uistinu vole jesti'

Djeca imaju svoj stav čak i kad je riječ o hrani!

Kako zapravo izgleda optimalna prehrana djece vrtićke i predškolske dobi? U prvom redu, djeca trebaju jesti ono što im poslužite – to je za vas velika odgovornost jer, na kraju krajeva, zdrava i uravnotežena prehrana najbolji je preduvjet za optimalan razvoj vašeg djeteta.

Bez brige, od vas se ne traže nikakve posebne kulinarske sposobnosti. Svi recepti – od princezinih sendviča, preko medaljona u Zlatokosinoj salati pa sve do valjušaka s višnjama – spremaju se lako i brzo, a prije svega su jednostavni i raznoliki. Tako čak i najzahtjevniji mali gurmani postaju zadovoljni, a izreke poput 'ja ne volim povrće' stvar su prošlosti.

Ova kuharica, koja je nastavak bestselera 'Priredite kašice za svoju bebu', ne nudi samo jela za djecu, već i više od 60 ukusnih recepata za cijelu obitelj, prilagođenih našem podneblju. Osim toga, tu je i mali priručnik o osnovama zdrave prehrane i namirnicama u kojem, među ostalim, možete naći i tablicu prehrambenih vrijednosti pojedinih namirnica, kao i sve o pravilnoj pripremi i čuvanju hrane te još mnogo toga što će zanimati sve roditelje koji svojoj djeci od malih nogu žele usaditi pravilne i zdrave prehrambene navike.

Njemačka nutricionistkinja Kordula Werner autorica je nekoliko kuharica namijenjenih zdravoj prehrani djece, koje su doživjele brojna ponovljena izdanja. Kordula je i sama majka dvoje djece koja imaju sreću uživati u njezinoj zdravoj kuhinji.

Knjigu su osvojile:

Andrejana Pavleković
Julija Jović
Ivana Japel

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.