Književnost AQUARIUS MUSIC SHOP

Izabrani autori zbirke priča s temom iz prodavaonica ploča

  • Autor: tportal.hr
  • 10.3.2011 11:36:11
  • 10.3.2011 9:37:56

Između 155 pristiglih radova, odnosno 16 priča koje su ušle u najužu konkurenciju za zbirku priča s temom iz prodavaonica ploča, komisija je izabrala 12 priča koje će biti uvrštene u zbirku. Imena troje prvoplasiranih autora, kao i imena autora pozvanih na natječaj, bit će objavljena 22. ožujka

Komisija u sastavu Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar, Gordan Muratović i Mojca Piškor izabrala je priče sljedećih autora: Siniše Bizovića, Miće Duspare, Marka Gregura, Vladimira Iveljića, Ivana Jozića, Željka Ljubića, Aljoše Ljubojevića, Ane Marinović, Luke Matakovića, Saše Pavkovića, Josipe Pichler i Zorana Trklje.

Izabranih 12 priča bit će uvrštene u zbirku zajedno s radovima pozvanih autora iz regije, a objava zbirke predviđena je na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record store day), 16. travnja.

Iako je u zbirku prvotno trebalo ući 10 priča, zbog dojma velike izjednačenosti u kvaliteti, komisija je izabrala dodatne dvije priče. Tri najbolje priče bit će nagrađene kompletima albuma popularne i jazz glazbe na gramofonskim pločama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još