Kazalište AKCIJA RIJEČKOG HNK

Besplatne predstave za nezaposlene

  • Autor: K. M.
  • 6.10.2010 11:52:53
  • 6.10.2010 10:44:39

Riječko Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca ponudilo je besplatan ulaz nezaposlenima na svoje reprizne predstave

U kazalištu napominju da se nije bilo teško odlučiti za takav potez, jer žele da i oni koji više nemaju primanja nastave posjećivati njihovu kuću.

'Primili smo nekoliko poziva nezaposlenih građana i odlučili smo im, svjesni recesije, izaći ususret', poručila je referentica za odnose s javnošću Barbara Grabušić, pohvalivši se da je riječko HNK prva nacionalna kazališna kuća koja nezaposlenima dijeli besplatne ulaznice.

Novost je i to da riječko kazalište za mjesta u parteru nudi povoljniju kupnju ulaznica po principu 'first minute'. Sve što je potrebno napraviti je kupiti ulaznicu između 15. i 25. u mjesecu za sljedeći mjesec.

Obavijesti o kazališnim programima, popustima, prodaji 'last minute' i ostalome odsad se mogu dobivati i na osobnu e-mail adresu. Dovoljno ju je dostaviti preko upisnog listića koji se može naći na blagajni kazališta, u atriju i na kazališnoj internetskoj stranici te tako najbržim putem doći do pravodobnih vijesti i ulaznica za užitke kakve nudi samo čaroban svijet kazališta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više