Kazalište NU:WRITE THEATRE FESTIVAL

Parti za posjetitelje ususret kazališnom festivalu

  • Autor: tportal.hr
  • 16.9.2010 11:46:40
  • 16.9.2010 10:50:16

Povodom nadolazećeg međunarodnog festivala nove drame Nu:Write Theatre Festival u atriju Teatra &TD, 17. rujna s početkom u 20 sati održat će se koncert Nu:Write After Summer Party

nu:write festival
Marko Cindrić
Na najavnom koncertu nastupiti će fado sastav As Bruxas Fatais i flamenco grupa Flamor te Dj-i Mario Kovač i Marmat. Prvih 150 posjetitelja uz kupljenu ulaznicu od 25 kuna dobiva i besplatno pivo, a posluživat će se besplatna hrana.

Cilj je Nu:Write after summer partyja upoznati hrvatsku publiku s novom dramom i programom nadolazećeg festivala te prikupiti sredstva za troškove dolaska 11 britanskih trupa i 70 izvođača u studenom ove godine.

Naime, festival prvi put u Hrvatsku dovodi vrh aktualne britanske produkcije nove drame, modernog lutkarstva i fizičkog teatra. Pokretač projekta je Marko Cindrić, 26-godišnji hrvatski glumac koji je posljednje četiri godine proveo u Velikoj Britaniji studirajući glumu na Oxford School of Drama.

U sklopu nesvakidašnja festivalske uvertire posjetitelji će imati priliku osvojiti ulaznice za otvorenje Nu:Write Festivala koji će se održati od 16. do 20. studenog u prostorima Teatra &ITD i SC-a.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još