Kazalište MUCALO KAO VD INTENDANTA?

'Ništa me neće pokolebati!'

Unatoč odbijenici ministra kulture Bože Biškupića, Mucalo će najvjerojatnije već ovoga ponedjeljka postati vršitelj dužnosti intendanta HNK Split, piše Slobodna Dalmacija

Manjak znanja i loš program, čini se, neće utjecati na imenovanje Duška Mucala za novog intendanta HNK Split.
Duško Mucalo osvrnuo se na probleme i kazao hoće li prihvatiti mjesto intendanta.

'Apsolutno ću prihvatiti! Nadam se da imam podršku i Kazališnog vijeća i Gradskog vijeća i samih građana Splita. Vjerujte, ni u jednom trenutku se nisam pokolebao zbog svoje kandidature ni zapitao što mi je sve to trebalo. Nastupio sam pošteno i prema gradu i prema kazalištu: prozivaju me zbog programa, zbog izostavljanja naslova; pa neću ja postavljati opere ni balete, to će raditi ravnatelji, a ja ću biti tu da svim djelatnicima osiguram najbolje uvjete za posao. Čekam sada ponedjeljak, pravna tumačenja i rasplet ovoga slučaja, ali, ako budem imao podršku, ništa me neće pokolebati. A i građani me podržavaju, mnogi mi se javljaju, poručuju 'ne daj se', 'drži se', i to mi puno znači', kazao je Mucalo za Slobodnu Dalmaciju.

O svemu će se odlučivati na gradskoj sjednici sazvanoj za ponedjeljak. Kako nema vremena za treći po redu natječaj za intendanata, imenovanje vršitelja dužnosti najizglednija je opcija, a Grad može postaviti koga god želi', piše Slobodna Dalmacija.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još