NAGRADNJAČE

Tko će u Vidru na 'Gospodina Greeena'

22.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Zaigrajte nagradnu igru na našim stranicama i osvojite ulaznice za predstavu 'U posjetu kod gospodina Greena' koja se izvodi u kazalištu Vidra. Najsretnijim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice za 28. siječanj

'U posjetu kod gospodina Greena' američkoga autora Jeffa Barona, najizvođeniji je suvremeni tekst u svijetu u posljednjih deset godina. Preveden je na 25 jezika, igran u više od 40 zemalja te u više od 250 produkcija. Predstava u hrvatskoj produkciji, s legendom hrvatskoga glumišta Perom Kvrgićem u glavnoj ulozi, najgledanija je predstava u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina.

'U posjetu kod gospodina Greena' duhovita je i dirljiva priča o dvojici ljudi, starcu i mladiću, posve različitih svjetonazora i iskustava, koji se unatoč početnom nerazumijevanju, pa čak i netrpeljivosti, postupno zbližavaju.

Gospodin Green stari je usamljeni vlasnik kemijske čistionice kojeg je zbog neprilagođene brzine na ulici zamalo pregazio mladi menadžer Ross Gardiner.
Zbog tog događaja Ross je kažnjen, a kaznu treba odraditi tako što će šest mjeseci jednom tjedno pomagati starom gospodinu Greenu.


Dvije ulaznice su osvojili:

Jelena Lončar
Doris Baničević