NAGRADNJAČA

Tko će gledati predstavu 'Srce moje kuca za nju'

19.01.2010 u 14:19

Bionic
Reading

Tko ili što danas predstavlja Hrvatsku, jesu li to slavljeni sportaš ili tisuće žena na burzi, neka su od pitanja na koja odgovara predstava 'Srce moje kuca za nju' koja će biti premijerno izvedena 24. siječnja u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tportal.hr vodi svoje čitatelje na predstave 24. i 31. siječnja

Objašnjavajući odabir teme predstave, autor, redatelj i koreograf Borut Šeparović je kazao da nogomet dobro oslikava stanje nacije te je odavno postao društveni fenomen koji sublimira snažne emocije.

Upravo je zbog socijalnog konteksta predstave Šeparović istu želio najaviti u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, no to nije učinio jer je na burzi prevelika gužva. No, Zavod za zapošljavanje odigrao je ključnu ulogu pri odabiru izvođačica prije godinu dana. Ženska nogometna vrsta odabrana je dugotrajnim procesom tijekom nekoliko ciklusa audicija s prijavljenih preko 200 kandidatkinja s burze ili iz javnog života.

Nakon premijere 24. siječnja, predstava 'Srce moje kuca za nju' bit će izvedena i 31. siječnja u isto vrijeme na istom mjestu.

Po dvije ulaznice za predstavu 24. siječnja osvojili su:

Rosana Šimunović
Marija Banić

Po dvije ulaznice za predstavu 31. siječnja osvojili su:

Iva Fučkar
Mario Gavrić

Tportal Hr on Facebook