NAGRADNJAČE

Poklanjamo ulaznice za predstavu 'Stilske vježbe'

17.02.2017 u 16:15

Bionic
Reading

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U 'Stilskima' se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.


Raymond Queneau: Stilske vježbe
Igraju: Lela Margitić i Pero Kvrgić
Režija: Tomislav Radić

Stilske vježbe - Zagreb
petak, 24. veljače 2017. u 20h, Mala Scena
rezervacije i info: 01 468 3352; 01 468 3373; 01 468 3944
blagajna:
pon. – sri.: 08h – 16h
čet. i pet.: 08h – 18h
subotom: 09h – 19h
ned.: 10h – 12h te od 16h – 18h
i sat vremena prije početka večernje predstave
on line prodaja
www.planet-art.hr

Planet Art čitateljima tportala daruje 1x2 ulaznice za predstavu 'Stilske vježbe' u petak, 24. veljače 2017. u 20h, Mala Scena. Dobitnik je Vanja Krešić.