NAGRADNJAČA

Vodimo vas na hit predstavu '5žena.com'!

02.01.2015 u 09:37

Bionic
Reading

2. i 3. siječnja 2015. na daskama Satiričkog kazališta Kerempuh očekuju vas najzanimljivije glumice domaće kazališne i filmske scene u domaćoj verziji svjetskog hita '5žena.com'. 'Seks i grad' na hrvatski način!

Nakon premijere u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je ovu predstavu u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća gledatelja, ona je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.

Na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotrkivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju sve maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Po prvi put u Hrvatskoj, u koprodukciji Satiričkog kazališta Kerempuh i Teatromana domaća verzija ovog kazališnog spektakla samo za vas na daskama kazališta Kerempuh i Scene Vidra u režiji glumca čiji su autorski projekti već prepoznati kao naslovi koji obaraju sve rekorde gledanosti, Renéa Bitorajca, i u izvedbi pet trenutno najzanimljivijih glumica domaće kazališne i filmske scene.

Tportal.hr vam poklanja 2x2 ulaznice za izvedbe 2. i 3. siječnja!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 2. siječnja.

Po dvije ulaznice za izvedbu 2. siječnja osvojili su:

Andreja Maleković Grgurić
Nada Skejo

Po dvije ulaznice za izvedbu 3. siječnja osvojili su.

Anita Dadić
Branka Černi