PREMIJERA 'HOTELA MEDO'

Predstava o životu u kojem mobiteli ne igraju glavnu ulogu

21.11.2014 u 09:22

  • +2

Hotel Medo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Damir Žižić

Bionic
Reading

Premijera predstave 'Hotel Medo' autorice i redateljice Petre Radin održat će se u nedjelju, 23. studenog u kazalištu Tvornica lutaka s početkom u 18 sati. Izvedbe su na rasporedu 29. studenog i 6. prosinca

U Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko u posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov nekad popularni Hotel Medo.

Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste? Tri sestre vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

'Ovo je predstava o zajedništvu, zaboravljenim vrijednostima, tradiciji i životu koji ne mora biti užurban i u kojem mobiteli, iPodi i kompjutorske igrice ne igraju glavnu ulogu.

Vratimo se ovo predstavom, barem na jedan dan, na Badnjak, u svijet naših roditelja i osjetimo tu ljepotu, a možda naše tri sestrice pokrenu neku novu priču i Hotel Medo ponovo zasja novim sjajem. Draga publiko, vežite se i uletite u svijet bajke jer u Tvornici lutaka sve je moguće!', kazala je autorica predstave Petra Radin

Sve informacije provjerite na službenoj stranici kazališta Tvornica lutaka