Kazalište 20 GODINA MALE SCENE

Tri premijere u novoj sezoni

  • Autor: Hina
  • 20.8.2009 16:01:10
  • 20.8.2009 15:23:54

Premijerom kazališnog komada 'Krava Ružica' 7. rujna, kazalište Mala scena započet će novu kazališnu sezonu u kojoj će proslaviti dvadesetu godišnjicu rada

Kazalište će u predstojećoj sezoni publici predstaviti sveukupno tri nova naslova za djecu i mlade - uz 'Kravu Ružicu', najavljena je predstava za mlade o anoreksiji i bulimiji pod nazivom 'AN.......A I ....MIJA' te predstava za najmlađe 'Priča o svjetlu'.

Komad 'Krava Ružica' švicarskog autora Andri Beyelera, dobitnika nagrade Braća Grimm 2005., promovira izvrsnost u dramskom stvaralaštvu za djecu. To je duhovita priča u izvedbi mladih glumica Ane Majhenić i Nere Stipičević, u režiji Ivice Šimića, koja istražuje pitanja tolerancije i različitosti, a kojom ćemo se u suradnji s SOS-Dječjim selom Hrvatska baviti problemom međuvršnjačkog nasilja, bullyinga.

Anica Tomić i Jelena Kovačić napravit će predstavu za mlade o anoreksiji i bulimiji 'AN.......A I ....MIJA' i govorit će o socijalnom miljeu u kojem današnji mladi žive. Premijera će biti u veljači 2010.

U proljeće iduće godine Ivica Šimić će režirati novu predstavu za najmlađu publiku 'Priču o svjetlu', koja se nastavlja na 'Priču o oblaku' i 'Priču o kotaču'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još