NAGRADNJAČA

Vodimo vas na predstavu 'JaTiOnoMi...'

05.03.2013 u 09:24

Bionic
Reading

U vremenskom razmaku od samo tri tjedna, kazalište Mala scena, nakon praizvedbe predstave 'Iglica', najavljuje novu kazališnu premijeru. U koprodukciji s kazalištem ActLab iz Zagreba, Mala scena premijerno će izvesti predstavu za djecu, od 4 do 10 godina, naslovljenu 'JaTiOnoMi...', autora Jelene Vukmirice Makovičić i Marka Makovičića, a mi vam poklanjamo 4x2 ulaznice za izvedbe 9. ožujka, u 17.00 i 18.30 sati.

Ovaj autorski par odlučio je napraviti predstavu društveno - anagažiranog karaktera s tematikom posvojenja djeteta koju istu izdvajaju u domaćoj ponudi kazališta za djecu. Redateljica Jelena Vukmirica Makovičić o predstavi kaže:

U ulogama majke, oca i djeteta pojavljuju se Jelena Vukmirica Makovičić, Marko Makovičić i Silvio Vovk, pomoćnica režije, dramaturginja te odgovorna za glazbu jest Ivana Đula, kostime za predstavu osmislila je Hana Letica, oblikovateljica svjetla je Željka Fabijanić Šaravanja, scenografiju i likovno oblikovanje osmislile su Nina Bačun i Roberta Bratović (proglašene najboljima mladim dizajnericama za 2012.), a fotografkinja je Ana Šesto dok produkciju predstave potpisuje Vitomira Lončar

Predstava 'JaTiOnoMi...' realizirana je zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva kulture i Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske i Grada Zagreba, kao i potpori sponzora kazališta Mala scena u sezoni 2012./2013.: B.net, Ador, Kaligraf te Slatka tajna. Stručnu podršku u realizaciji predstave dala je udruga Na drugi način.

Predstava 'JaTiOnoMi...', nakon predstave 'Priča o vodi', predstavlja drugu kreativnu suradnju kazališta Mala scena i zagrebačkog ActLaba, članova Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj. Ova produkcijska suradnja, čiji je cilj etabliranje nove estetike, u kombinaciji s inovativnošću i izvrsnošću, proistekla je iz potrebe za povezivanjem na neovisnoj kazališnoj sceni.

Za svoje smo čitatelje pripremili 4x2 ulaznice za izvedbu ove subote, 9. ožujka, u 17.00 i 18.30 sati.

 

Ulaznice su osvojili:

Tihana Mihajlov
Vito Kobasić
Ivana Firšt
Dragan Marković