Kazalište NOVI PROJEKT

Teatar.hr predstavlja svoj online dućan

  • Autor: tportal.hr
  • 30.8.2012 13:17:05
  • 30.8.2012 11:35:22

Riječ je o prvom online dućanu u regiji koji je posvećen izvedbenim umjetnostima, a na čijim ćete virtualnim policama pronaći stručnu literaturu, kazališne ulaznice, pretplatne kartice, glazbu, ali i odjevne predmete i nakit s kazališnim motivima te još puno drugih zanimljivosti

Na početku nove kazališne sezone Teatar.hr predstavlja novi projekt: Teatar.hr Shop.

Svim pretplatnicima Teatra.hr i onima koji to postanu do konca rujna Teatar.hr poklanja 20 posto popusta na prvu kupnju.

Plaćanje u Teatar.hr Shopu moguće je općim uplatnicama, virmanima, internetskim bankarstvom i kreditnim karticama putem servisa PayPal, a kupci mogu sami odabrati žele li narudžbe primiti poštom ili ih pak sami podići u našoj redakciji.

Teatar.hr Shop kao partnera prepoznali su i GDK Gavella, Kazalište Mala Scena, Studio Kubus, Kazališni epicentar i Teatar Tirena pa tako već danas u njihovoj ponudi možete pronaći Gavelline pretplatne kartice, bogatu biblioteku stručne literature, ali i limitirani broj proizvoda iz ekskluzivne kolekcije 'Post Drama Queen'.

Teatar.hr dnevni je internetski news magazin i istovremeno najveća stalno, trajno i besplatno dostupna digitalna baza podataka o hrvatskim izvedbenim umjetnostima te najopsežniji sustav servisnih informacija o njima, u Hrvatskoj, a Teatar.hr Shop sufinanciran je sredstvima projekta Poduzetništvo u kulturi 2012. godine.


211791 ,211489 ,210707 ,210237
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još