Kazalište NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Preko Trnja do Zvijezde'

  • Autor: tportal.hr
  • 15.3.2012 11:09:24
  • 13.3.2012 14:31:31

S gitarama u rukama, Nataša Janjić i Ivan Glowatzky kao Helena i Robi, u furioznom tempu pričaju i pjevaju priču svoga života. Priču o jednom izgubljenom vikendu na potezu od zagrebačkog Trnja do Zvijezde, o vikendu punom ljubavi, seksa, boli i strahova. Predstavu 'Preko Trnja do Zvijezde' pogledajte 16. ožujka u Teatru Exit, a mi svojim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice.

Podne je u Zagrebu.
Ispred crkve Sv. Marka.

Helena
odjevena u dražesnu djeverušastu haljinu. Oslonjena rukom o zid crkve bljuje do besvijesti. Ona nije sentimentalna ženica, ona je odvjetnica, specijalizirana za razvode. Igra žestoko, živi žestoko.

Nešto dalje je i Robi. Vrata banke mu se zatvaraju pred nosom. On luđački udara po njima. U ruci mu plastična vrećica sa sto somova u kešu. On je sitni kriminalac, specijaliziran za nevolje. Ništa više.
Vratimo malo film unatrag.

Noć prije Helena i Robi su se upoznali u baru. I butelja sim, butelja tam...I...Znaš ono kad je seks stvarno dobar? Kad zaboraviš tko si i sve se jednostavno stopi u toplo klupko nepoznate kože.

Nakon svitanja, jutro donosi gomilu pitanja.

Jer kad imaš 35 zadnji ti je čas. Zadnji čas za provjeru imaš li hrabrosti vratiti se svojim snovima. Ili od njih konačno odustati.
I za jedno i drugo ti stvarno trebaju muda.
Imaš li ih?

Po dvije ulaznice su osvojile:

Ivana Maršić
Mihaela Jazvec
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još