Kazalište PREMIJERA 'SLAVUJA'

Klaunska predstava za odrasle na Sceni Travno

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2012 15:42:24
  • 9.2.2012 12:07:02

Klaunska predstava za odrasle pod nazivom 'Slavuj', u dramaturgiji i režiji redateljice, glumice i pedagoginje iz Francuske, Lee Delong bit će izvedena 10. veljače s početkom u 20 sati u Međunarodnom centru za usluge u kulturi, Scene Travno

Predstava 'Slavuj' donosi priču o obitelji Koko i njihovom slučajnom gostu koji upadaju, u vjerojatne i nevjerojatne situacije koje nam svakodnevni život može otkriti i pritom pokušavaju slijediti glavnu namjeru – udati kćer u poodmaklim godinama.

U ovoj prvoj cjelovečernjoj klaunskoj predstavi za odrasle u Hrvatskoj igraju Iva Peter Dragan, Adriana Josipović, Nikolina Majdak, Nikola Mijatović i Domagoj Šoić. Na pozornici su i glazbenici, Ines Tričković, Nicolas Sinković i Pavle Miljenović, koji se brinu za bogat spektar zvukova.

'Uživao sam u toj toploj, intimnoj i smiješnoj predstavi. Zaigranost glumaca i njihova interakcija s muzičarima i publikom daju Slavuju krila i divnu kazališnu melodiju', kazao je glumac Leon Lučev o predstavi.

Redateljica Lee Delong, Amerikanka s francuskom adresom, osoba s bogatim izvođačkim, pedagoškim i redateljskim iskustvom, surađivala je, između ostalih, s Luc Bessonom, Darkom Rundekom, Jasmilom Žbanić, Leonom Lučevom, Zrinkom Cvitešić i Ninom Violić. Predstava TRIKO CIRKUS TEATRA, nastala je u koprodukciji s Kulturom promjene SC-a i Međunarodnim centrom za usluge u kulturi. Pretpremijerna izvedba bit će 9. veljače u 20 sati na istom mjestu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još