TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 21.12.

21.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

U današnjoj akciji 'Tportal.hr daje sve od sebe' smo pripremili Rosal LipBalm, Shiseido maskaru, parfem Bulgari, knjige nakladničkih kuća Profil i Fraktura, poklon pakete Amway Artistrya, L'Occitanea, Wellbiea i Formasane, kreme Garnier, jednogodišnju ulaznicu za MSU, njegu kose u studiju Nikas te ulaznice za kazalište Trešnja.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 10 do 11 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 22. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa vas danas nagrađuje sa šest Rosal LipBalma Hydrocare.

Rosal LipBalm Hydrocare svojom nježnom/laganom teksturom obogaćenom d-Pantenolom i Hydrocomplexom obavija usne dodatnom vlagom i daruje im zdrav izgled i mekoću. Bogata hidratantna formula pruža usnama intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Idealan za trenutnu obnovu ispucale i isušene kože usana uz dugotrajni učinak osvježenja i glatkoće.

Everet poklanja Shiseido Perfect Mascaru Definite Volume i parfem Bvlgari set BLV II.


Shiseido Perfect Mascaru Definite Volume
Maskara za izniman volumen trepavica.


Bulgari II
BLV Eau de Parfum II je inspiriran suvremenim doživljavanjem plave boje koja nagovještava naročito prirodan karakter mirisa, a u isto vrijeme otkriva njegovu intenzivnu, profinjenu stranu. Ime mirisa - BLV Eau de Parfum II daje istovremeno i konceptualno i formalno obilje, osvajajući budnom snagom Bulgari marke, stoga postaje idealan anagram suštine suvremenih juvelira. BLV Eau de Parfum II interpretira suštinu žene živahnom ženstvenošću i neodoljivim magnetizmom. Njene skladne geste prirodno su graciozne, a prodoran pogled mami i zavodi. Ona je ikona blistave suvremene elegancije, voli profinjene, ali prirodne mirise koji su savršena sinteza intenzivnog i prozračnosti, baš poput njenog mirisa BLV Eau de Parfum II. Ovaj miris označava početak novog koncepta bitnosti, gdje je snaga najprofinjenijeg sklada naglašena delikatnim nijansama punim energije i vitalnosti, prizivajući apsolutnu čistoću plavog, kromatskog svemira.

Iz Profila nam dolazi knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu'.

Siski Green, 'Kako ga zaluditi u krevetu'
Siski Green godinama prikuplja najerotičnije muške misli i najskrivenije tajne iz intimnog života jačeg spola te odgovara na pitanja čitatelja časopisa Men's Health. Na temelju takvog iskustva napisala je poticajan, inspirativan i praktičan vodič za veće uživanje u ljubavnom životu, koji nudi jednostavna rješenja za najčešće intimne probleme te ideje za nova istraživanja i pristupe. Kako napominje autorica, ovaj vodič će vas oduševiti jer ćete saznati da vašeg partnera više zanima vaš orgazam nego vlastiti, začuditi informacijom da većina muškaraca može doživjeti orgazam bez ejakulacije ili uvrijediti činjenicom da svaki drugi muškarac glumi orgazam! Ali svakako će vas potaknuti da budete samouvjerenije, kreativnije i aktivnije dok uživate u seksu. Postanite neodoljivom, istražujte njegovo tijelo, zajedno potražite položaje za seksualni uspjeh i usavršite izvedbu, poručuje Siski Green i obećaje – uz ispravan postupak, imat ćete onoliko seksa koliko želite i s muškarcem s kojim želite.

Fraktura je pripremila pet knjiga 'Kule u zraku', autora Stiega Larssona.

Lisbeth Salander, autsajderica i očiti neprijatelj društva, optužena je za pokušaj ubojstva. Usto, država je ustvrdila da je Lisbeth psihički nestabilna i da je valja ponovno zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu. Sve konce sudskog progona zapravo povlači zatvoreni krug švedske sigurnosne policije i samo uz Blomkvistovu pomoć Salander može izbjeći sudbinu koju su joj namijenili te razotkriti njihove dobro skrivene tajne.
Lisbeth Salander zlostavljao je sustav koji ju je, navodno, trebao štititi. Ipak, beskompromisna i krajnje nepokolebljiva, ona je jedina osoba koja može izazvati raspad švedske tajne države.
Roman 'Kule u zraku' maestralna je završnica najuspješnije književne trilogije današnjice.

Amway Artistry vam poklanja poklon paket koji sadrži Total maskaru i Gloss ruž

ARTISTRY Total maskara pojačava i produžuje trepavice, razdvaja ih i sprječava nepoželjno nastajanje grudica. Total maskara ima bogatu, kremastu strukturu i sadrži korisne sastojke koji omogućuju prekrasnu punoću i gustoću te savršenu dužinu trepavica. Jednostavno se nanosi i traje cijeli dan. Formula ovih maskara dopušta kontroliranje volumena i dužine trepavica ovisno o nanesenom sloju maskare.
Gloss ruž za usne ostavlja sjajni premaz koji usnama daje izgled prirodne ljepote i svjetlosnog odsjaja. Sadrži vitamine A, C i E te alou koji pomažu u zaštiti, njezi i hidrataciji usana.

L'Occitane poklanja dva poklona paketa proizvoda od lavande.

Eterično ulje proizvođača lavande iz Visoke Provanse nosi europsku oznaku AOP (Appellation d’Origine Protegee/Zaštićena oznaka porijekla), koja jamči najvišu moguću kvalitetu i kontrolirano porijeklo. Brušena aluminijska ambalaža ove opuštajuće kolekcije, jednostavnih, ali profinjenih linija podsjeća na metalne posude Estagnon, koje su se tradicionalno koristile za čuvanje vrijednih aromatičnih esencija i eteričnih ulja.

LAVANDINA PJENUŠAVA KUPKA
Njegujuća formula lavandine pjenušave kupke daje bogatu pjenu, pružajući vam sve opuštajuće dobrobiti eteričnog ulja prave lavande iz Visoke Provanse. Nježno čisti kožu, čineći je mekom i profinjeno namirisanom.

GEL ZA MASAŽU
Bogat, kremasti gel za masažu, obavija vaše tijelo nježnim i opuštajućim mirisom lavande. Idealan je za opuštajuću masažu i trenutke istinskog užitka.

Iz Garniera nam dolaze tri BB kreme.

Garnier ženama nudi novu generaciju proizvoda za njegu kože kojia zadovoljava pet potreba odjednom. Nova Garnierova Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema sa 5 trenutnih efekata: izjednačuje ten, ispravlja tanke bore i nepravilnosti na koži, oživljava ten i daje mu blistavi sjaj, 24-satna hidratacija i UV zaštita sa zaštitnim faktorom ZF 15.
S BB kremom iz Garniera, njega kože postaje učinkovitija, praktična i jednostavna. Žene imaju nekoliko posebnih potreba kada je u pitanju lice: žele hidratizirati, ujednačiti i posvijetliti ten, prekriti nepravilnosti, smanjiti vidljivost podočnjaka i bora. Do sada su za to morale koristiti nekoliko različitih proizvoda i posvetiti značajnu količinu vremena za postizanje vidljivih rezultata na koži.

Wellbie je za danas pripremio tri paketa obiteljskih kompleta čarapa.

Za Vas smo pripremili kombinacije četiri para u svakom paketu dječjih i odraslih brojeva skijaških, trekking i ostalih kvalitetnih čarapa iz ponude. U ponudi www.wellbie.hr trgovine nude vrlo kvalitetne i cjenovno povoljne čarape za sve namjene: od tehnički naprednijih skijaških čarapa, preko nogometnih i profesionalnih trekking čarapa sve do dječjih i onih za svakodnevno nošenje.
Čarape su zgodan poklon za cijelu obitelj - bliži se vrijeme darivanja, sjetite se svakoga u Vašem obiteljskom krugu ovim vrlo korisnim znakom pažnje! Sve čarape su napravljene od najkvalitetnijih materijala: Cordura, Thermolite, merino vuna, a proizvođač je svjetski poznata tvrtka Intersocks koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji čarapa za sve poznatije brendove: Salomon, Columbia, K2, Ski doo, Lotto, Burton, Guahoo…
Wellbie je hrvatska on-line trgovina s najvećom ponudom originalne Crocs obuće, inovativnom bobble bočicom s ugrađenim filterom, širokom ponudom kvalitetnih čarapa, Reflexa medicinskim čarapama, ekološkim Ocean Minded japankama.
Uz veliku ponudu posebno odabranih artikala, www.wellbie.hr trgovina nudi brzu isporuku u svega nekoliko radnih dana, povoljne troškove dostave – samo 20,00 kn, a za narudžbe iznad 400,00 kn poštarina je besplatna!

Formasana poklanja tri Trichovital tretmana za ispadanje kose i tri PetitPhyto spreja za kosu + šampon.

Trichovital tretman za ispadanje kose

Trichovital intenzivni serum protiv ispadanja kose za muškarce svojom kombinacijom eteričnih ulja, procijanida iz grožđa i glikoproteina krumpira vraća bulbusu dlake energiju.


PetitPhyto sprej za kosu + šampon kao set
PetitPhyto proizvodi namijenjeni su nježnoj dječjoj kosi i koži. Ne sadrže sulfate, parabene, fenoksietanole, boje i silicone, nježno čiste i olakšavaju raščešljavanje. Oftalmološki i dermatološki testirani.

Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti će i danas razveseliti jednog čitatelja ili čitateljicu s godišnjom ulaznicom za posjet muzeju!

Muzej suvremene umjetnosti je današnji naziv za Galerije grada Zagreba koje su se sastojale od Galerije suvremene umjetnosti, Centra za fotografiju, film i televiziju, Zbirke Benko Horvat te Odjela knjižnice i dokumentacije, a u istom su sklopu, do osamostaljivanja, djelovali Atelijer Meštrović (danas Fundacija Meštrović), Galerija primitivne umjetnosti (Hrvatski muzej naivne umjetnosti) i Zbirka 'Jozo Kljaković' (danas pod upravom Centra za likovni odgoj).
Nakon dugogodišnjeg nastojanja da se Muzej smjesti u prikladniji prostor, 1998. godine donesena je odluka o izgradnji novog muzeja u Novom Zagrebu na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik. Dana 17. studenoga 2003. postavljen je kamen temeljac nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, a 11. prosinca 2009. svečano je otvorena nova zgrada MSU.

Frizerski studio Nikas poklanja vam njegu kose vrhunskim proizvodima Matrix Biolage i Moroccanoil!

Za tretmane kose Matrix Biolage koristimo različite Biolage proizvode, one koji najbolje odgovaraju kosi klijenta: proizvodi iz linije Hydrathérapie namijenjeni su hidrataciji izrazito suhe kose, linija Fortethérapie odlična je za oštećenu, kemijski tretiranu kosu, linija Rejuvathérapie obnavlja oslabjelu sijedu kosu, a linija Volumathérapie daje joj puninu i živost. Tretmani uključuju masažu kose i cijelog vlasišta odabranim proizvodima. Svi Biolage proizvodi sadrže jedinstvene komplekse isključivo biljnih sastojaka koji hrane i obnavljaju kosu vraćajući joj prirodnu ljepotu.
Proizvodi Moroccanoil jedinstveni su kozmetički proizvodi za kosu s ultra laganom, nemasnom formulom na bazi arganovog ulja koja daje svilenkasti sjaj, a izvrstan učinak pokazuju gotovo na svim tipovima kose. Imaju sposobnost obnavljanja kemijski tretirane kose, oštećene uslijed bojenja i nepovoljnih vanjskih utjecaja. Moroccanoil Treatment je apsolutni hit na modnim pistama i jedan od najomiljenijih proizvoda u svijetu celebritya, mode, filma, glazbe i televizije.
Danas MOROCCANOIL proizvodi imaju kultni status najprodavanijih proizvoda za njegu kose u svijetu, a upotrebljavaju ih mnoge svjetske zvijezde kao što su: Lady GaGa, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Salma Hayek, Diane Kruger, Taylor Lautner, Katy Perry, Pink, Renee Zellweger, Taylor Swift…
MOROCCANOIL proizvodi ne testiraju se na životinjama niti sadrže bilo kakve sastojke životinjskog podrijetla. Osim toga, kada god je moguće, pakiraju se u recikliranu ambalažu. Za njegu kose u našem studiju koristimo Moroccanoil šampon, regenerator i ulje.

Kazalište Trešnja poklanja 2x2 ulaznice za predstavu Šeherezada 28. prosinca.

Gradsko kazalište Trešnja u suradnji sa Studiom za suvremeni ples odvest će vas na mistično putovanje svijetom dalekog Orijenta, u zemlje uzbudljivih priča i kraljevstva mašte. 'Šeherezada', najnoviji Trešnjin spektakl, dakako priziva priče iz klasične Arapske zbirke 1001 noć! Naši najmlađi po prvi puta sustrest će se sa svijetom daleke Perzije, upoznati Aladina, Sinbada Moreplovca, Ali Babu i 40 razbojnika, no i manje poznate, ali ne manje zanimljive junake poput Abu-Hasana ili Kawae Huseina. Arapska zbirka pripovjedaka 1001 noć, klasično je djelo svjetske literature i omiljeni lektirni naslov za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju. U 1001 noći Zapad je otkrio skrivenu mudrost Orijenta i možda po prvi put shvatio duboku važnost pričanja priča koje su važnije i veće od života. Kroz ljubavnu priču cara Šaha Šahrijara i Šeherezade, u izazovnom spektaklu glume, akrobatike, cirkuserije i plesa uplovite u svijet između sna i jave, svijet u kojem svatko od nas uz pomoć duha iz svjetiljke postaje kraljević, skrivene škrinje s blagom čekaju vas na svakom uglu a kroz borbe sa čarobnjacima, zlodusima i divovima shvaćamo važnost priče, važnost imaginacije kojom možemo prebroditi sve nevolje. Upravo kroz kreaciju, zamišljanje i maštu putujemo jedni k drugima, pokušavamo se sporazumjeti i zrcalimo u svim svojim različitostima, poruka je ove hrabre potrage za razumijevanjem drugih i drugačijih kultura.

Točan odgovor je Moda Komoda.

Dobitnici nagrada:

Rajka Kovačević iz Slavonskog Broda (Rosal LipBalm Hydrocare i Trichovital tretman)

Sandra Petrović iz Opatije (Rosal LipBalm Hydrocare i Trichovital tretman)

Borna Perković iz Makarske (Rosal LipBalm Hydrocare i Trichovital tretman)

Sandra Grubišić iz Dugog Sela (Rosal LipBalm Hydrocare i PetitPhyto set)

Jelena Ivanković iz Virovitice (Rosal LipBalm Hydrocare i PetitPhyto set)

Vanja Čerkez iz Siska (Rosal LipBalm Hydrocare i PetitPhyto set)

Sanja Poljak iz Velike Gorice (parfem Bulgari II)

Tihana Gabrić iz Karlovca (L'Occitane poklon paket i knjiga 'Kule u zraku')

Janja Boban iz Zagreba (L'Occitane poklon paket i knjiga 'Kule u zraku')

Sanja Mekovec iz Zagreba (godišnja ulaznica za posjet MSU)

Sabina Matejčić iz Zagreba (dvije ulaznice za predstavu 'Šeherezada' 28. prosinca i knjiga 'Kule u zraku')

Marija Ivas iz Zagreba (dvije ulaznice za predstavu 'Šeherezada' 28. prosinca i knjiga 'Kule u zraku')

Elizabeta Matijević iz Zagreba (njega kose u frizerskom studiju Nikas)

Nikolina Vukobratović iz Rovinja (Shiseido maskara i Wellbie paket čarapa)

Gabrijela Mihalić iz Osijeka (Amway Artistry poklon paket i Wellbie paket čarapa)

Dubravka Katalinić iz Splita (Garnier krema i Wellbie paket čarapa)

Jasna Mitrović iz Zadra (knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu' i Garnier krema)

Božena Lončar iz Šibenika (knjiga 'Kule u zraku' i Garnier krema)

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.