Kazalište NAGRADNJAČA

Tko ide na predstavu 'S druge strane'

  • Autor: tportal.hr
  • 14.4.2009 12:22:06
  • 8.4.2009 12:04:34

Predstava 'S druge strane' premijerno je prikazana prije tri godine, a ako točno odgovorite na nagradno pitanje, uz malo sreće, i vi ćete je gledati u zagrebačkom kazalištu ZeKaeM. Predstava je na rasporedu u srijedu, 15. travnja

'S druge strane' bavi se životima četvero usamljenih ljudi i naporom kojim pričaju svoje priče. Priče možda nisu velike i posebne, ali njima su najvažnije. I iako svaki život na kraju stane u jednu rečenicu, dobro je znati da se tu rečenicu može izreći na milijun načina.

Moglo bi se reći da nije čudno kad vas u četrdesetima preplavi osjećaj besmisla. Moglo bi se reći da je normalno s trideset htjeti više i očekivati da te prihvate kakav jesi. I moglo bi se reći nekom dvadesetpetogodišnjaku da je još jako mlad i da će život tek okusiti. I moglo bi se dodati da će sve na kraju biti dobro. Ali bilo bi fer zaključiti da ne mora tako biti. Da se ne zna. Da nije sigurno. I da sve to, na kraju, ovisi o sreći.

Redatelji predstave su Nataša Rajković i Bobo Jelčić, a glavne uloge tumače Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Krešimir Mikić i Nikša Butijer.

Ulaznice su osvojili:

Ivana Marušić
Nenad Jović


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još