Kazalište 'TKO JE OVDJE LUD'

Osvojite karte za novu predstavu Planet Arta - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 12.7.2011 12:19:04
  • 8.7.2011 15:15:44

Što u današnje vrijeme znači biti normalan i tko se može podičiti tom kvalitetom, istražuje premijerni naslov kazališta Planet Art koji će biti izveden 12. srpnja u 21 sat na sceni Amadeo. Na novu predstavu tportal.hr vas vodi 13. i 14. srpnja

Komedija D. R. Sandersona 'Tko je ovdje lud' zabavna je, duhovita i introspektivna priča o klinici i njezinim korisnicima. 'Kroz šest povezanih zabavnih 'psihoterapeutskih' jednočinki u kojima glumci igraju razne uloge predstava postavlja pitanje 'što znači danas biti normalan' i 'tko je zapravo ovdje lud' gledatelje upoznajući s nizom lica, situacija i pitanja prepoznatljivih iz svakodnevnog života', stoji u najavi predstave.

Osim na odgovora na pitanja koje vrlo često imamo prilike čuti u najrazličitijim situacijama predstava problematizira i današnje medije, svijet umjetnosti, suvremenu svakodnevnicu, zamjenu identiteta.

U predstavi igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac, ujedno i redatelj predstave.

Osim premijere, na rasporedu su i reprize 13. i 14. srpnja u 21 sat na sceni Amadeo (Demetrova 1, Hrvatski prirodoslovni muzej).


Dvije ulaznice za predstavu 13. srpnja osvojio je Tomislav Kulić.

Dvije ulaznice za predstavu 14. srpnja osvojila je Lovorka Kučić.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još