CIJENA PRAVA SITNICA

Na kazališnoj burzi prodavat će se 38 predstava

30.08.2011 u 09:00

Bionic
Reading

U Zagrebu će se od 1. do 4. rujna održati prva hrvatska Kazališna burza na kojoj će sudjelovati 18 kazališta iz pet županija okupljenih u Mrežu neovisnih kazališta/kazališnih družina. Burza će se održavati u kazalištu Mala scena, Kinoteci te na sceni kina Grič

U zagrebačkom kazalištu Mala scena održana je, 20. lipnja 2011., konferencija za medije na kojoj je najavljena prva hrvatska Kazališna burza neovisnih kazališta i kazališnih družina.

Na Kazališnoj burzi sudjelovat će članice Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina okupljenih u Kazališnom epicentru, kazališnom centru srednje i jugoistočne Europe: ActLab, Bacači sjenki, Don Hihot, Kazališni studio, K.R. Gustl, Ludens Teatar, Lutkarski studio Kvak, Malo splitsko kazalište, Mala scena, Merlin, Moruzgva, Planet Art, Play Drama, Rugantino, Svarog, Tirena te Tvornica lutaka.

Na burzi će se odigrati 38 predstava, a unutar Burze organizirat će se i okrugli stol na kojem će se razgovarati o novim projektima, suradnjama, organizacijskim modelima i ostalim temama za koje su i kazališta i kupci njihovih predstava zainteresirani. Svaka će članica Mreže predstaviti programe/predstave na svom štandu, kroz tiskane materijale, DVD prezentacije te osobnu komunikaciju.

Na Kazališnu burzu su pozvani svi potencijalni zainteresirani predstavnici pučkih otvorenih učilišta, centara za kulturu, narodnih sveučilišta, pedagoga osnovnih i srednjih škola, dječjih vrtića, predstavnici turističkih zajednica, hotelijeri te ostala javnost. Dio ulaznica na Burzi bit će osigurano i za širu javnost, odnosno, za sve one koje zanimaju kazališne predstave članova Mreže i to po izuzetno povoljnim cijenama.

Umjetnici i članovi Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina manifestaciju Kazališna burza radit će volonterski te će na taj način obilježiti godinu volontera i volontiranja.

Brošuru Kazališne burze preuzmite ovdje

Raspored predstava

KLIKNI NA SLIKU ZA UVEĆANJE