Kazalište NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Interface' u MSU-u - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 10.6.2011 10:15:03
  • 9.6.2011 9:57:07

Predstava 'Interface' u koreografiji Snježane Abramović Milković, bit će izvedena u sklopu Showcase hrvatske plesne scene u Muzeju suvremene umjetnosti, 10. lipnja u 22h. A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice.

Koreografkinja organizira plesni materijal kao niz naoko nepovezanih susreta, slučajnosti i interakcija u beskonačnoj struji prolaza. No, te interakcije, slučajno ili ne, formiraju događaje u našim životima. Dramaturgija komada počiva na ideji da percepcija svakodnevnog biva virtualiziranom u našem unutrašnjem iskustvu, potrebi da stvaramo male narative ne bi li pobjegli od kaotičnosti i svakodnevice. Plesni materijal kreiran je preuzimanjem i stilizacijom načina kretanja likova iz kompjuterskih igara. Na taj način, plesači oblikuju nove tjelesne identitete, iako u konačnici ne slijede razvoj tih likova.

'Interface' je četvrta cjelovečernja koreografija Snježane Abramović Mlković, velika ansambl predstava za osam plesača. I ovaj puta, gledatelj je pozvan da uđe u visoko teatralizirani, stilski pročišćen plesni jezik, koji pored intelektualnog angažmana nudi i vrhunsku virtuoznost jedne od najpriznatijih plesnih kompanija u regiji.

Ulaznice će se moći kupiti sat vremena prije početka predstave po cijeni od 60 kn, na blagajni MSU.


Po dvije ulaznice osvojile su:

Zrinka Babić Vujić
Ljiljana Stanić


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još