Kazalište GAVELLA&EUROPLAKAT FAIR

Gavelline predstave po 20 kuna

  • Autor: tportal.hr
  • 25.5.2011 16:50:46
  • 25.5.2011 15:17:11

Kao i prethodnih godina, za kraj sezone teatar Gavella priprema Gavella & Europlakat Fair, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru tog kazališta, a koje će se, tijekom dva tjedna u lipnju, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna

Festival započinje u srijedu, 1. lipnja izvedbom premijerne predstave 'Nosi nas rijeka' Elvisa Bošnjaka, u režiji Krešimira Dolenčića, a završava 17. lipnja predstavom 'San Ivanjske noći' Williama Shakespearea u režiji Aleksandra Popovskog. Bit će izvedeno ukupno 14 naslova.

Na završnoj večeri festivala bit će dodijeljene nagrade najboljem glumcu i glumici u predstavama premijerno izvedenim ove sezone u kazalištu Gavella.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: 'Tartuffe', 'Duh', 'Leda', 'Nosi nas rijeka' i 'Ženidba'. Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od sedam članova - pretplatnika kazališta Gavella.

U sklopu ovogodišnjeg Gavella i Europlakat Faira u petak, 10. lipnja, svečano će bit obilježena 100. izvedba predstave 'Ptičice' Filipa Šovagovića u režiji Ozrena Prohića.

Potaknuti upitima posjetitelja kazališta mogu li se nabaviti neki od plakata predstava koje igraju u Gavelli, i ove godine na festivalu Gavella & Europlakat Fairu bit će ponuđeni plakati, majice, torbe i šalice s vizualnim identitetima kazališta i pojedinih predstava u atriju teatra. Više informacija potražite na stranicama kazališta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još