NAGRADNJAČA

Pogledajte Exitovu uspješnicu 'Balon'

28.04.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Predstava 'Balon' osvojila je dvije nove nagrade na 9. Internacionalnom festivalu komedije Mostarska liska u Mostaru, a zagrebačka publika imat će je prilike ponovno pogledati danas, 28. travnja i u subotu, 28. svibnja u 20 sati u Teatru Exit

Exitova uspješnica 'Balon' već je osvojila brojne kazališne nagrade, među ostalim nagradu Vanja Drach za najbolju predstavu u cjelini i nagradu Fabijan Šovagović za najboljeg glumaca dodijeljenu Krešimiru Mikiću na 17. festivalu glumca, na Marulićevim danima osvojila je nagrada publike za najbolju predstavu, Grand prix festivala za najbolju predstavu u cjelini 27. Međunarodnih kazališnih susreta u Brčkom 2010. godine.

Popisu nagrada ovih dana pridružene su i Velika mostarska liska za najboljeg glumca dodijeljena Krešimiru Mikiću i nagradu za najbolji tekst Mati Matišiću.

'Balon' je duhovita predstava o Glumcu - o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru. Nastala je u koprodukciji Teatra Exit i Teatra 2000, a igraju Ksenija Marinković, Ana Maras, Kršimir Mikić i Vilim Matula.

Zagrebačka publika predstavu će imat prilike pogledati 28. travnja i tek mjesec kasnije, 28. svibnja u 20 sati.

Na predstavu idu:
Neven Zubak
Zoran Roško